Πάλεψε στο ΟΑΚΑ και κοιτάει την Πάτρα (pics)

Πάλεψε στο ΟΑΚΑ και κοιτάει την Πάτρα (pics)

Φεβρουάριος 18, 2016 - 20:53
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έχασε ένα παιχνίδι που από την αρχή δεν ήταν στους στόχους του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 90-69  ωστόσο κέρδισε εμπειρίες αλλά έφυγε με προίκα την πολύ καλή και άκρως ανταγωνιστική εικόνα που είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάτι που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στην συνέχεια.

Ο ΣΕΦΑ ήταν ανταγωνιστικός δείγμα της αλλαγής που υπάρχει πλέον στην ομάδα παρότι ο Γιάννης Καστρίτης άνοιξε το ροτέισον δίνοντας χρόνο σε όλους του τους παίχτες με τον Τρ. Τζόουνς να είναι το μεγάλο κέρδος με την αθλητικότητα του δείχνοντας να μπαίνει και αυτός στο πνεύμα και την φιλοσοφία της νέας του ομάδας κάτι που ο Αρκαδικός και έχει πολύ ανάγκη.

Πλέον ο ΣΕΦΑ κοιτά αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας την Δευτέρα (22/2, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που είναι ακόμα ένας τελικός με την νίκη να αποτελεί μονόδρομος έτσι ώστε να γίνει ένα ακόμα βήμα προς την σωτηρία.

1ο δεκάλεπτο

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους πράσινους να μπαίνουν δυνατά στο παρκέ και με τον Παπαγιάννη στην επίθεση να κάνει την ζημιά να παίρνουν από νωρίς διαφορά ασφαλείας με τον Αρκαδικό να προσπαθεί αλλά μην μπορεί να διαβάσει σωστά την άμυνα του Παναθηναϊκού με το δεκάλεπτο να τελειώνει στο +18 για τους γηπεδούχους (28-18).

2ο δεκάλεπτο

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός μπήκε πιο αποφασίστηκα στο παιχνίδι και αρχικά με κάποια μακρινά σουτ άνοιξε την άμυνα του τριφυλλιού πετυχαίνοντας συνολικά 24 πόντους με τον Παναθηναϊκό από την άλλη να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που έβρισκε στην επίθεση συνυπολογίζοντας πάντα και το 7/10 τρίποντα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους πράσινους να είναι μπροστά με +19 για το 53-34 του ημιχρόνου.

3ο δεκάλεπτο

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Αρκαδικός μπήκε με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ τρέχοντας ένα σερί 3-11 μειώνοντας την διαφορά στο -12 (56-44) στο 23' με τους πράσινους ωστόσο να βρίσκουν τις λύσεις και να διατηρούν την διαφορά με το τέλος του δεκαλέπτου να βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης πίσω στο σκορ με 70-52.

4ο δεκάλεπτο

Ο Αρκαδικός διατήρησε το πολύ καλό του πρόσωπο και στην τέταρτη περίοδο όπου συνέχισε να βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και να αναγκάζει τον προπονητή του να πάρει σε δύο περιπτώσεις τάιμ άουτ για να «σώσει» την κατάσταση. Ο Αρκαδικός πέντε λεπτά πριν το φινάλε έχασε τον Τράβελ Τζόουνς με πέντε φάουλ, από το ζέσταμα είχε χάσει τον Καββαδά με πρόβλημα τραυματισμού και μοιραία η διαφορά άνοιξε στο 90-69, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 28-10, 53-34, 70-52,

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Χέινς 5, Μποχορίδης 8, Γιάνκοβιτς 15, Φώτσης 3, Ραντούλιτσα 10, Φελντέιν 15, Γκιστ 4, Καλάθης 4, Καλαϊτζάκης3, Παπαγιάννης 13, Λούντζης, Γουίλιαμς 10.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος 3, Τζόουνς Καμ. 14, Καββαδάς, Βαν Όστρουμ 3, Κοψαύτης 4, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 8, Τζόουνς Τρ. 8, Νούτινεν 11, Τζουγκαράκης, Λι 6, Λίτζιον 11.

Εικόνες από το Action Images

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.