Πάνω από 10.000 ακροατές λάτρεψαν το τραγούδι του Βασίλη Κοττή (vid)

Πάνω από 10.000 ακροατές λάτρεψαν το τραγούδι του Βασίλη Κοττή (vid)

Οκτώβριος 20, 2016 - 20:06
0 σχόλια

Στους 11.453 ακροατές ανέρχονται όσοι έχουν επιλέξει να ακούσουν το  δυνατό ζεϊμπέκικο  του Βασίλη Κοττή σε λιγότερο από μία εβδομάδα και πολλαπλασιάζονται συνεχώς!

Ο Βασίλης Κοττής από την Τρίπολη μας παρουσίασε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά στις 14 Οκτωβρίου με τίτλο «Τι θα χρειαστεί» από την εταιρία των μεγάλων επιτυχιών Heaven. Με τίτλο «Τι θα χρειαστεί» και μουσική & στίχους γραμμένους από μεγάλα ονόματα, τον Γαβριήλ Γαβριήλογλου και Νίκο Γρίτση, ο Βασίλης Κοττής μας δείχνει το δυνατό του ταλέντο αλλά και το φανερό πάθος του για το λαϊκό τραγούδι.

Μερικά από τα σχόλια τα οποία βρίσκονται στο κανάλι της δισκογραφικής εταιρίας αναφέρουν.

«Υπέροχο τραγούδι, υπέροχη φωνή, πάντα επιτυχίες Βασίλη !!!! Μπράβο !!!!», «Καλοτάξιδοοο ! Υπέροχη λαϊκή φωνή και χροιά που ξεχωρίζει .Νέος τραγουδιστής με δυναμικό ξεκίνημα .άντε μπράβο !!!!»

Μέσα σε τέσσερις μέρες το τραγούδι αγαπήθηκε και πάνω από 10.000 φίλους της μουσικής το απολαμβάνουν. Το τραγούδι εκφράζει πόνο και ερωτική απογοήτευση, ενώ ο Βασίλης μας  καθηλώνει με τη χαρισματική του φωνή και να δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να το αγαπήσουμε!

Τι θα χρειαστεί
Για να σε ξεχάσω, να μη σ’ αγαπάω
Τι θα χρειαστεί
Πάω την ψυχή μου τώρα να την χάσω
Κρέμομαι κι απόψε από μια κλωστή
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Βασίλης Κοττής - Τι Θα Χρειαστεί | Vasilis Kottis - Ti Tha Xreiastei (Official Audio Video HQ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.