Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Οκτώβριος 24, 2016 - 11:02
1 σχόλια

Με το Λεωνίδιο να είναι ο μεγάλος κερδισμένος και να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τις μάχες να αρχίζουν να φουντώνουν για τα καλά και το ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα να ανεβαίνει όλο και πιο πολύ.

Σε πέντε αναμετρήσεις σημειώθηκαν 15 τέρματα συνολικά με μοναδικό παιχνίδι που δεν παραβιάστηκαν οι εστίες να είναι αυτό των Βρασιών με το Κορακοβούνι στο ισόπαλο 0-0 ενώ τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες πέτυχαν το Λεωνίδιο επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα και ο Μαντινειακός με 4-2 του Ολυμπιακού.

Με την συμπλήρωση τριών αγωνιστικών είχαμε και τις πρώτες ισοπαλίες πράγμα που δεν είχε γίνει στις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος καθώς πλην του ισόπαλου αγώνα στον Άγιο Ανδρέα μεταξύ των Βρασιών και του Κορακοβουνίου ισόπαλος δίχως νικητή έληξε και η αναμέτρηση στο Λεβίδι ανάμεσα στον τοπικό Ορχομενό και τον Πανθυρεατικό.

Όπως συνέβη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι έδρες φάνηκε να έχουν τον πρώτο λόγω καθώς καμιά τους δεν έσπασε αφού σε πέντε αναμετρήσεις είχαμε τρεις άσους (Πανιώνιος-Λεωνίδιο-Μαντινειακός) και δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (σε Άγιο Ανδρέα και Λεβίδι) ενώ μοναδικές ομάδες που ακόμα παραμένουν άποντες είναι η Τεγέα ο Απόλλων Τυρού και ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έχοντας 0 στα 3.

Ο Μπέκα Κιρβαλίτζε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος που έχει πετύχει γκολ και στα τρία πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει το Λεωνίδιο στην Α’ Αρκαδίας και βρίσκεται με τέσσερα γκολ στην κορυφή των σκόρων της μεγάλης κατηγορίας δείγμα του πόσο πολύ έχει βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) στο παιχνίδι κόντρα στην Τεγέα που άνοιξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής. Ο νεανικό σύνολο της ομάδας της Μεγαλόπολης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση φθάνοντας στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

man of match της αγωνιστικής: Τον τίτλο του man of match της αγωνιστικής μοιράζονται ένας επιθετικός και ένας τερματοφύλακας. Ο Μπέκα Κιρβαλίτζε για το Λεωνίδιο με τα δύο του γκολ και την συνολική του απόδοση και ο Γιάννης Καραμπής του Ορχομενού που αποτέλεσε τον φύλακα άγγελο της εστίας της ομάδας του Λεβιδίου δηλώνοντας το παρών στις στιγμές που τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Τι μας άρεσε: Ο παράγοντας έδρα παίζει μεγάλο ρόλο για κάθε ομάδα. Είναι φανερό με βάση την αρχή και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές πως στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας για να μπορέσεις να πάρεις εκτός έδρας νίκη χρειάζεται να κάνεις μεγάλη προσπάθεια.

Σκόρερ:

Κιρβαλίτζε 4 (Λεωνίδιο)

Πιτ Κυρίος 3 (Λεωνίδιο)

Ζέρβας 3 (Πανιώνιος)

Μπίλλης 2 ΑΕΚ Τρίπολης

Μπέλτσος 2 ΑΕΚ Τρίπολης

Βλαχοκυριάκος 2 Ορχομενός

Αγγελόπουλος 2 Πανθυρεατικός

Αποτελέσματα

Σάββατο (22/10, 15:00)

Πανιώνιος-Τεγέα 2-1

Κυριακή (23/10, 15:00)

Ορχομενός-Πανθυρεατικός 1-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 3-0 α.α.

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 4-0

Βρασιές-Κορακοβούνι 0-0

Μαντινειακός -Ολυμπιακός Λεωνιδίου 4-2

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 9

2. Ορχομενός  7

3. Βρασιές 7

4.  Πανθυρεατικός  7

5. Κορακοβούνι  7

6. ΑΕΚ Τρίπολης 6

7. Μαντινειακός  6

8. Πανιώνιος 3

9. Τεγέα 0

10. Απόλλων 0

11. Ολυμπιακός 0

12. Παγγορτυνιακός –

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Παγγορτυνιακός-Βρασιές 0-3 α.α.

Απόλλων Τυρού-Πανιώνιος

Κορακοβούνι-Μαντινειακός

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Τεγέα

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.