Παράταση για την αξιολόγηση των προϊσταμένων έδωσε το ΥΠΕΣ

Παράταση για την αξιολόγηση των προϊσταμένων έδωσε το ΥΠΕΣ

Απρίλιος 06, 2024 - 13:26
0 σχόλια

Εγκύκλιο εξέδωσε η υφυπουργός Εσωτερικών Π. Χαραλαμπογιάννη αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των προϊσταμένων οργανικών μονάδων για την Αξιολογική Περίοδο του έτους 2023, σύμφωνα με τις διατάξεις του Μέρους Β’ του ν. 4940/2022 (Α’ 112), τις οποίες το ΥΠΕΣ έχει θέσει σε λειτουργία, μέσω του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, την Εφαρμογή Επικύρωσης Στόχων 2023 που έχουν τεθεί για το εν λόγω αξιολογικό έτος, μέσω αξιοποίησης των συστάσεων της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ειδικότερα όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο με στόχο τη διευκόλυνση των αξιολογητών των προϊσταμένων, η διαδικασία επικύρωσης στοχοθεσίας για το έτος 2023, παρατείνεται και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και την Παρασκευή 12η Απριλίου 2024.

Μάλιστα στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι οι αξιολογητές των προϊσταμένων, εφόσον δεν έχουν προβεί έως σήμερα στις αναγκαίες ενέργειες, να έχουν ολοκληρώσει το σύνολο των ενεργειών έως την ως άνω προθεσμία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.