Παράταση συμμετοχών έως 17 Οκτωβρίου στην Γ’ Εθνική

Παράταση συμμετοχών έως 17 Οκτωβρίου στην Γ’ Εθνική

Οκτώβριος 11, 2022 - 20:17
0 σχόλια

Μεταξύ των αποφάσεων που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή μετά και την άνοδο μόνο του Ηρακλή Λάρισας στην Super League 2 είναι να δώσει παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής για την Γ’ Εθνική έως τις 17 Οκτωβρίου ενώ κανονικά η προθεσμία έληγε την Δευτέρα (10/10).

Με αφορμή λοιπόν αυτό ακόμα και αν η ΕΠΟ αποφασίσει οι ομάδες να επανέλθουν στα γήπεδα κάνοντας άρση της αναστολής η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει 29-30 Οκτωβρίου αλλιώς από Νοέμβριο και μετά.

Αναλυτικά

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.