Παρουσίαση των Ιαματικών Πηγών Ηραίας στο Σύνταγμα (pics)

Παρουσίαση των Ιαματικών Πηγών Ηραίας στο Σύνταγμα (pics)

Μάρτιος 23, 2016 - 08:59
0 σχόλια

Οι Ιαματικές Πηγές Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 συμμετείχαν στο περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, στην Πλατεία Συντάγματος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Στο περίπτερο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, οι εκπρόσωποι του Δήμου Γορτυνίας (Γεώργιος Ξυνής, Μαρίνα Διαμαντοπούλου), είχαν την ευκαιρία για ενημέρωση του κόσμου και προβολή των πηγών μας με προσωπική συζήτηση καθώς και με την διάθεση έντυπου πληροφοριακού υλικού. Την δράση στήριξε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας επισκέφτηκε το περίπτερο του Συνδέσμου και συζήτησε με τους εκπροσώπους για τα θέματα που τους απασχολούν, όπως επίσης αρκετός κόσμος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και πολλοί Γορτύνιοι και Αρκάδες, όπως ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κ. Παναγιώτης Πλέσσιας και η Γ. Γραμματέας κ. Πένυ Καλύβα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.