Πάσχα 2024: Πόσες μέρες θα είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες

Πάσχα 2024: Πόσες μέρες θα είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες

Απρίλιος 30, 2024 - 10:12
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Την περίοδο του Πάσχα, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά για ένα τριήμερο και αυτό λόγω της μετάθεσης της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Έτσι, τα σούπερ μάρκετ πρόκειται να παραμείνουν κλειστά, καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς από Μεγάλη Τετάρτη μετατίθεται για την Τρίτη του Πάσχα στις 7 Μαΐου, την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς και την Τρίτη του Πάσχα, ενώ το κοινό θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί ξανά την Τετάρτη στις 8 Μαΐου.

Κλειστές θα παραμείνουν για πέντε ημέρες συνολικά οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Τελευταία μέρα που θα είναι ανοιχτές οι τράπεζες είναι την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και θα ανοίξουν ξανά την Τετάρτη 9 Μαΐου, δηλαδή θα παραμείνουν κλειστές για 5 ημέρες.

Λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρίζονται από τη Μ. Πέμπτη 02 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.