Προσλήψεις στην ΔΕΥΑΤ

Προσλήψεις στην ΔΕΥΑΤ

Μάρτιος 21, 2016 - 12:07
0 σχόλια

Ομίφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ για προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου δίμηνης και οκτάμηνης σύμβασης εργασίας.

Αναλυτικά:

1. Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ) οκτάμηνης διάρκειας, σύμφωνα με την εισήγηση και συνολικά πέντε (5) ατόμων και συγκεκριμένα ενός (1) χειριστή τσάπας – εκσκαφέα ΔΕ, ενός (1) οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου ΔΕ, δύο (2) εργατών ΥΕ και ενός (1) Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ για διάστημα από εγκρίσεως πρόσληψης και για οκτώ μήνες, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του
θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.

Οι παραπάνω προσλήψεις θα ενταχθούν στον προγραμματισμό προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού του έτους 2016, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 5420/22-2-2016 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών και να προβεί η ΔΕΥΑΤ στις ενέργειες που προβλέπονται σε αυτό.

Για την κάλυψη της μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό της επιχείρησης έτους 2016. Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, σε περίπτωση που οι συμβάσεις λήξουν μετά την 31/12/16.

2. Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας από εγκρίσεως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα τριών (3) εργατών ΥΕ, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.

Για την κάλυψη της μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών βεβαιώνεται ότι έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό της επιχείρησης έτους 2016.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.