Προστατευτικά κάγκελα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης

Προστατευτικά κάγκελα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης

Μάρτιος 24, 2016 - 09:33
0 σχόλια

Η τοποθέτηση προστατευτικών καγκέλων μπροστά από την είσοδο/έξοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης συζητήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Μεγαλόπολης.

H Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εισηγήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεγαλόπολης, τη λήψη σχετικής απόφασης, περί τοποθέτησης προστατευτικών εμποδίων (κάγκελα) επί του πεζοδρομίου της οδού Λυκαίου και έμπροσθεν της εισόδου / εξόδου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, προκειμένου να αποτρέπεται η κατ΄ ευθείαν έξοδος των μαθητών στο δρόμο.

Κατόπιν αυτού απαιτείται η λήψη απόφασης – εισήγησης και της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεγαλόπολης, για τη λήψη σχετικής απόφασης.

 Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας αποφάσισε ομόφωνα και συμφωνεί με την εισήγηση. Εισηγείται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεγαλόπολης τη λήψη σχετικής απόφασης, για την τοποθέτηση προστατευτικών καγκέλων επί του πεζοδρομίου της οδού Λυκαίου της Δ.Κ. Μεγαλόπολης και έμπροσθεν της εισόδου / εξόδου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, προκειμένου να αποτρέπεται η κατ΄ ευθείαν έξοδος των μαθητών στον δρόμο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.