Σε λίγες ημέρες η Media Day του Αρκαδικού

Σε λίγες ημέρες η Media Day του Αρκαδικού

Οκτώβριος 05, 2015 - 11:11
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός βρίσκεται σε ρυθμούς Basket League όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στην προετοιμασία των παιχτών για την έναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο το Σάββατο (10/10, 17:00) αλλά και σε όλα τα άλλα επίπεδα.

Ένα καινούριο και πρωτόγνωρο κομμάτι είναι η αλήθεια για τους ανθρώπους του Αρκαδικού είναι και αυτό της Media Day της ημέρας εκείνης που η ομάδα του Αρκαδικού θα παρουσιαστεί και επίσημα κατά κάποιον τρόπο στους εκπροσώπους του τύπου κάτι που συμβαίνει mε όλες τις ομάδες της Basket League.

Εκεί ο φίλαθλος κόσμος θα έχει τη δυνατότητα μέσα από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και τους πρωταγωνιστές που την αποτελούν (παίχτες- προπονητές ) με το Media Day consept να θυμίζει κάτι από τα pre season του μαγικού κόσμου του NBA.

Προσεχώς λοιπόν Media Day και για τον Αρκαδικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ της αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.