Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στο ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στο ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)

Φεβρουάριος 27, 2024 - 19:37
0 σχόλια

Για ακόμη μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού τους, οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Τρίπολης, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καθώς και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ( ΑΕΑ), στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας "Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας¨, του ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην εκπαίδευση των σπουδαστών του νοσοκομείου μας, τους εξαιρετικούς Εκπαιδευτές και Επαγγελματίες Διασώστες κύριους Παύλο Μπανάκο, Γιάννη Δελφάκη, Παναγόπουλο Θεόδωρο και Αποστόλη Σωτηρόπουλο. 

Θερμά ευχαριστούμε την κυρία Βάσω Δημητροπούλου, Αναισθησιολόγο Επειγοντολόγο, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθηνών και Υπεύθυνη Εκπαίδευσης των προγραμμάτων του ΕΚΑΒ, για τη εξαιρετική συνεργασία και την αρωγή της σε θέματα εκπαίδευσης κοινού ενδιαφέροντος για τους επαγγελματίες υγείας!! 

Συγχαρητήρια για τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό σας!!

Καλή δύναμη στο έργο σας!!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.