Στο Μαίναλο δοκίμασαν τα όριά τους οι «WKND Warriors» (pics)

Στο Μαίναλο δοκίμασαν τα όριά τους οι «WKND Warriors» (pics)

Δεκέμβριος 04, 2016 - 19:46
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το MAINALO WINTER την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο χιονοδρομικό  Κέντρο του Μαινάλου.

Όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και το crossfit αποδέχθηκαν την πρόκληση και έλαβαν μέρος σε μία ανατρεπτική εμπειρία του αθλητισμού και δοκίμασαν τα όρια και τις αντοχές τους σε μια απαιτητική αθλητική διοργάνωση στους 4 βαθμούς Κελσίου.

Το WKND Warriors είναι μία διαδρομή εμποδίων που ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος. Δεν είναι αγώνας, είναι μια μοναδική εμπειρία και ο τερματισμός ένα προσωπικό επίτευγμα. Προσφέροντας επιλογές για κάθε αθλητικό επίπεδο, σκοπό έχει να ενθαρρύνει την ομαδική δράση σε μια πιο ολοκληρωμένη άσκηση.

Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου  μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές με εντυπωσιακά φυσικά και τεχνητά εμπόδια.

Κρύο, ανηφόρα, χιονόνερο και λάσπη ήταν μερικά από τα εμπόδια που αντιμετώπισαν οι αθλητές οι οποίοι όπως αναφέρουν δεν θα άλλαζαν με τίποτα  τα όσα έγιναν στο αθλητικό αυτό δρώμενο στο βουνό της Αρκαδίας.

Οι φωτογραφίες είναι από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του χιονοδρομικού και της διοργάνωσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.