Στον τελικό του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Αρκαδικός

Στον τελικό του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Αρκαδικός

Απρίλιος 06, 2024 - 22:14
0 σχόλια

Οι Έφηβοι του Αρκαδικού βρίσκονται στον τελικό του ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έπειτα από την νίκη τους στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με 57-51 επί της Καλαμάτας B.C.

Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον Σύλλογο αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού με το γεγονός αυτό να αποτελεί επιβράβευση αυτής της προσπάθειας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια με τον Αρκαδικό στον τρίτο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο να βρίσκει λύσεις, να βγάζει μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και τελικά να φτάνει στην σπουδαία νίκη και στην πρόκριση του στον μεγάλο τελικό.

Ο Τσαμακλής με 26 πόντους και τέσσερα τρίποντα και ο Χωματάς με 17 πόντους και τρία τρίποντα οι κορυφαία των κυανόλευκων στην μεγάλη τους αυτή νίκη.

Ο Αρκαδικός πλέον περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Καλαμάτα 80-Πελασγός, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Αρκαδικός: Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Λαγογιάννης 3 (1), Χωματάς 17 (3), Δημητρόπουλος, Τσιοτίνας 6 (2), Γκαργκάσουλας, Τσαμακλής 26 (4), Α. Παναγόπουλος, Ναστόπουλος 5.

Καλαμάτα B.C.: Ταβουλαρέας 6, Καρακαξής 20 (4), Πετρίδης 11, Πανταζής, Κοκονίδης 4, Τσουνιάς 10.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.