Το σχόλιο του Σωκράτη #1

Το σχόλιο του Σωκράτη #1

Φεβρουάριος 06, 2012 - 13:46
2 σχόλια

Κι ενώ όλοι βρίζουν την "κακιά Τρόικα", ανακοινώθηκε στα μουλωχτά ότι φέτος το δημόσιο έλλειμμα, ακόμα κι αν ΔΕΝ υπολογίσουμε αυτά που πρέπει να πληρώσουμε για τα δάνεια που έχουμε πάρει τα τελευταία 30 χρόνια, αναμένεται να φτάσει το 2,4%.

Πράγμα που σημαίνει, ότι οι "μονομάχοι" πολιτικοί αρχηγοί και υπουργοί που ανήκουν στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, με όλες τις περικοπές και "αναδιαρθρώσεις" που (υποτίθεται πως) κάνουν τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούν να ΜΗΝ μπορούν να κατορθώσουν το αυτονόητο: ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Πράγμα που σημαίνει ότι με τη ρητορεία και την κωλυσιεργία τους εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, δίνοντας υποσχέσεις που ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να τηρήσουν, απλά γιατί είναι προσηλωμένοι στο να περιχαρακώσουν τα "κεκτημένα" των κολλητών τους, να δουλέψουν τους ψηφοφόρους τους και να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους, για να μη χάσουν τα δικά τους προνόμια!
Εσείς, πόσο δούλεμα αντέχετε ακόμα; Πόσο πιο βαθιά μπορείτε να χώσετε το κεφάλι στην άμμο χωρίς να πάθετε ασφυξία;

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ανικανοι ειναι ολοι τους μονο εξαγγελίες και βολέματα κάνουν καθε φορα τα ίδια και τα ίδια με τον 13-14 μισθό για να περάσουν αυτά που θέλουν έχουμε μάθει τα κολπα τους και την τρομοκρατια

κοροιδια ρε σε ολα. πανε λαου λαου τα μετρα για να μην γινει ξεσηκωμος και δεν ξερουμε ακομα αν ειμαστε στο πατο. το σίγουρο ειναι οτι έχει και άλλο σκισιμο μπροστά μας. δεν ειναι ουτε αυτη η τελευταία φορα που θα ακουσουμε για μειώσεις