Συνεχίζονται οι μηνύσεις για την παράνομη αφισοκόλληση στην Τρίπολη

Συνεχίζονται οι μηνύσεις για την παράνομη αφισοκόλληση στην Τρίπολη

Αύγουστος 10, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Παρά τις μηνύσεις για παράνομη αφισοκόλληση, δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχίζουν να αναρτούν αφίσες και πανό σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης.

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, το ζήτημα της παράνομης αφισοκόλλησης στον Δήμο Τρίπολης έχει εξελιχθεί σε παράγοντα ασχήμιας για την πόλη.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες προς τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά και όσο φθάνουμε κοντά στον δεκαπενταύγουστο των διακοπών, ουκ ολίγα χωριά πραγματοποιούν εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, μιας και σφύζουν από ζωή αυτές τις ημέρες.

Οι δεκάδες αφίσες των πάσης φύσεως εκδηλώσεων βρίσκονται παντού, πέρα από τα μέρη στα οποία επιτρέπεται να αναρτώνται, ενώ οι υπεύθυνοι δεν φροντίζουν για την απομάκρυνσή τους μετά το πέρας της εκδήλωσης. 
Όπως μας πληροφόρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου έγινε ακόμα μία προσαγωγή προκειμένου να υποβληθεί πεισματική μήνυση για την παράνομη αφισοκόλληση.

Πρόκειται για παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, δεν έγινε σύλληψη και θα οριστεί δικάσιμος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.