Συνέλευση για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας

Συνέλευση για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας

Φεβρουάριος 09, 2022 - 09:34
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας (Τριπόλεως) προσκαλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού μας, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγµατοποιηθεί, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, και ώρα 17:00', στην Αίθουσα Αμφιθέάτρου του Αποστολόπουλείου Πνευµατικού Κέντρου Τριπόλεως , µε θέµατα ηµερησίας διατάξεως:

1). Οικονομικός Απολογισμός ετών 2020 και 2021 ,
2). Οικονομικός Προύπολογισμός 2022, και
3). Διοικητικός Απολογισµός ετών 2020 και 2021.

Επειδή, ως συνήθως, στην (πρώτη) Γενική Συνέλευση δεν συμπληρώνεται η, εκ του Καταστατικού μας, απαιτουμένη απαρτία μελών, η Γενική Συνέλευση Θα διεξαχθεί (εξ αναβολής), κανονικά και χωρίς αλλη ιδιαίτερη ειδοποίηση. την 16 Φεβρουαρίου 2022, την ίδια ώρα (17:00') και στον ίδιο τόπο, δηλαδή στην Αίθουσα Αµφιθέατρου του Απόστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τριπόλεως, µε τα ίδια θέµατα και με όσα µέλη παρευρίσκονται.

Παρακαλούνται τα μέλη μας, όπως φέρουν μαζί τους το Πολυτεκνικό Βιβλιάριό τους, ταμειακώς τακτοποιημένο και θεωρημένο. για το έτος 2022.

Για την προσέλευσή μας και την συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝ. Γ ΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΑΣ        ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.