Τεγέα και Ηρακλής μοιάζουν… Πόσο μοιάζουν

Τεγέα και Ηρακλής μοιάζουν… Πόσο μοιάζουν

Μάρτιος 05, 2024 - 11:14
0 σχόλια

Τεγέα και Ηρακλής ήρθαν αντιμέτωποι το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Επισκοπής με τους πράσινους να κερδίζουν με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις με τέρμα του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου.

Με την νίκη της αυτή η Τεγέα προσπέρασε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας την ομάδα των Βερβένων ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως έχουν την απόλυτη σχέση και την πιο ξεκάθαρη ισορροπία.

Πιο συγκεκριμένα Τεγέα και Ηρακλής έχουν βάλει τα ίδια γκολ ως τώρα σε 17 αγωνιστικής στο πρωτάθλημα (από 21 η κάθε ομάδα) και επίσης έχουν δεχθεί και τα ίδια τέρματα (28).

Επιπλέον τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και δεν είναι λίγες οι φορές που η μία έχει προσπεράσει την άλλη στον βαθμολογικό πίνακα παρουσιάζοντας αριθμητικά οι δύο ομάδες πολλά κοινά σημεία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι Τεγέα και Ηρακλής είναι και οι μοναδικές ομάδες που έχουν τα ίδια γκολ υπέρ και τα ίδια κατά ως τώρα στην Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.