Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος: Λεωνίδιο και Νέοι Τρίπολης στο ίδιο έργο με άλλο σενάριο

Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος: Λεωνίδιο και Νέοι Τρίπολης στο ίδιο έργο με άλλο σενάριο

Απρίλιος 24, 2024 - 10:11
0 σχόλια

Λεωνίδιο και ΑΟ Νέων Τρίπολης θα διεκδικήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορυφή του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος».

Πέρσι στο ίδιο γήπεδο οι Νέοι Τρίπολης είχαν νικήσει στις 11 Ιουνίου του 2023 το Λεωνίδιο με 1-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τους Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας με την ομάδες του Νίκου Χατζόπουλου όπως και αυτή της Νότιας Κυνουρίας να φτάνουν ξανά στον τελικό του Final-4.

Πρόκειται ασφαλώς για μια σπουδαία επιτυχία τόσο για τους Νέους Τρίπολης όσο και το Λεωνίδιο με τις δύο ομάδες να πιστοποιούν την εξαιρετική τους δουλειά στα τμήματα υποδομών τους επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό το πλάνο το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη και τρέχουν.

Οι Νέοι Τρίπολης θα παλέψουν για το back to back και από την άλλη το Λέωνίδιο θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό σε ένα παιχνίδι με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον από κάθε πλευρά.

Ο τελικός του Παιδικού Πρωταθλήματος αποτελεί γιορτή για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες που έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.