Τι συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τους δημάρχους Κορινθίας και Λουτρακίου

Τι συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τους δημάρχους Κορινθίας και Λουτρακίου

Απρίλιος 24, 2024 - 22:30
0 σχόλια

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και την αποφυγή καθυστερήσεων.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Δήμους έχει ως σκοπό την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων και την επίσπευση των διαδικασιών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.