Την καθυστέρηση υποχρεωτικής ισχύος του κανονισμού άρδευσης ζήτησε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου

Την καθυστέρηση υποχρεωτικής ισχύος του κανονισμού άρδευσης ζήτησε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου

Απρίλιος 10, 2024 - 09:00
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 9 Απριλίου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» Σωτήρης  Παπαδημητρίου, απευθυνόμενος στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Χασάπη ζήτησε να μην έχει για φέτος υποχρεωτική ισχύ ο κανονισμός άρδευσης: «Κύριε Χασάπη, θεωρώ σκόπιμο τον κανονισμό άρδευσης να μην έχει υποχρεωτική ισχύ, και να κάνετε διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες. Υπάρχουν γκρίνιες. Κάντε για φέτος μια πιλοτική εφαρμογή».

Ο κ. Χασάπης απάντησε: «Όπως γνωρίζετε, ο κανονισμός άρδευσης δημιουργήθηκε για να επιλύσει ένα πρόβλημα. Το να ζητάτε να καθυστερήσουμε τη λειτουργία του αρδευτικού νερού, είναι σαν να ζητάτε από τους ανθρώπους να μην ποτίζουν. Έχουμε κάνει δύο συναντήσεις, στου Δαρα και στη Μανθυρέα, αλλά θεωρώ ότι και οι πρόεδροι και οι παραγωγοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον κανονισμό άρδευσης. Αυτή τη στιγμή είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Δεν μπορεί αν καθυστερήσει η χρήση του κανονισμού άρδευσης», είπε. 

Ο κ. Παπαδημητρίου ρώτησε αν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι, και ο κ. Χασάπης απάντησε: «Ζητάτε να συνεχίσουμε μια διαδικασία που δεν είναι απολύτως νόμιμη;».

Ο κανονισμός πρέπει να εφαρμοστεί, αλλιώς η διαδικασία θα είναι παράνομη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.