Της νύχτας τα καμώματα, ο ανασχηματισμός και το 100

Της νύχτας τα καμώματα, ο ανασχηματισμός και το 100

Οκτώβριος 07, 2016 - 21:06
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι μου κάνετε; Πώς πάτε; Ετοιμάζεστε να τα σκάσετε χοντρά για  τις θέσεις πάρκινγκ;

Πάντως, πολύ μπροστά ο Μήτσος. Επιχειρηματίας! Βρήκε όχι μόνο πώς να έχει –πολλά- έσοδα ο Δήμος, αλλά θα πουλήσουμε και την πατέντα σε άλλους Δήμους, λέει, και θα βγάλουμε και από εκεί κάτι.

Μόνο να μας πει τι θα τα κάνει τα έσοδα. Ο Αλέξης θα χώσει τα λεφτά των αδειών στην Υγεία. Εσύ, Μήτσο, πού θα τα χώσεις, με το καλό;

Ανασχηματισμός ακούγεται, καρέκλες τρίζουν στον Δήμο και λένε ότι πρωτοκλασάτος θα αμοληθεί για ήλιο. Ο κύριος Χρήστος θέλει, λέει, αλλά σιγά το νέο! Κάθε φορά θέλει, κάθε φορά κάτι γίνεται και χαλάει η μαγιά. Ιδού η Ρόδος σε λίγες μέρες.

Θα κάνει το μεγάλο πήδημα;

Ακούγεται και το πρόσωπο από τη ΔΕΥΑΤ. Για να δούμε τι θα δούμε. Πολλοί υποψήφιοι ακούγονται αλλά στο τέλος θα γίνει το «ταμείο»...

Δεν στερεύουν ποτέ τα νέα σε αυτή την πόλη, φιλαράκια μου! Να σας πω πράματα και θάματα που γίνονται κάτω από τη μύτη μας και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.

Πώς το λέει το τραγουδάκι; «Κι ήταν πάντα η νύχτα τις φωνές που σβήνει, για ν’ αντέχουν λίγοι»… Επίσημες συνεδριάσεις που γίνονται και δεν ανακοινώνονται, λεφτά κάτω από το τραπέζι, συμφέροντα και προσωπικά οφέλη δημιουργούν αναστάτωση και ξεκινά ένας μικρός πόλεμος στα χαρακώματα της νύχτας στην πόλη μας και ο μήνας έχει 19, φιλαράκια μου.

Ο χειμώνας θα είναι πλούσιος με μπόλικο παρασκήνιο. Ποιος θα αντέξει;

Λυπηθείτε τους, καλέ! Ούτε ένα κεραμίδι δεν έχουν να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους οι πρώην και οι νυν,  με τον Τάσο να μην δίνει του αγγέλου του νερό, ούτε ένα δωμάτιο σε ημιυπόγειο δεν παραχωρεί, αλλά τι να το κανείς, αυτά είναι χρωστούμενα.

Και τώρα που θυμήθηκα τον Τάσο, τι ήταν κι αυτό, ρε παιδιά, που έγινε στο Πνευματικό, από πάνω περνούσα και άκουσα φωνές και τσακωμούς και εκεί κάτι για αστυνομία και λέω ωπ!, εδώ έχει ψωμί. Αλλά τι να το κάνεις, φιλαράκια μου, το πάρτι έληξε δίχως αίματα αν και ο Νικολάκης έριχνε λάδι στη φωτιά.

Μην ακούσω κιχ έτσι και σας ξανακλείσει τα μικρόφωνα το Τάσος. Συνιστώ ψυχραιμία αλλιώς στην Αστυνομία…

Η συκοφαντία έχει και τις επιπτώσεις της, τα παρελκόμενά της και όλα της τα λιλιά. Έπεται και συνέχεια...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.