Τριπλό «μπαμ» με Βλαχοκυριάκο ο Ορχομενός

Τριπλό «μπαμ» με Βλαχοκυριάκο ο Ορχομενός

Φεβρουάριος 26, 2016 - 11:21
5 σχόλια

Μεταγραφική αντεπίθεση στο ''ενενήντα''  για τον Ορχομενό Λεβιδίου ο οποίος ενισχύει πολύ σημαντικά το ρόστερ του ενόψει του μίνι πρωταθλήματος για τα μπαράζ ανόδου της Β' Αρκαδίας που ξεκινά το προσεχές Σάββατο (27/2, 15:00).

Ο  Ορχομενός απέκτησε τον δυναμικό μέσο Κώστα Βλαχοκυριάκο ο οποίος επιστρέφει στην πρώτη του ομάδα μετά την θητεία στον Παναρκαδικό και  τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Δρόσο από τον Κανδήλα και τον νεαρό και ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Τάκη Σταματόπουλο από την Ελπίδα Τρίπολης.

Η ομάδα του Λεβιδίου βάζει στην μηχανή της τρεις  ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ανεβάσουν ακόμα περισσότεροι το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας ενόψει της ''μάχης'' για τα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Α' Αρκαδίας.

Παράλληλα ο Ορχομενός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή στην Μελιγού για την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο (27/2, 15:00) εκεί όπου θα έχει στην διάθεση του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έτοιμα να κάνουν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα.

Με αφορμή το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας η Διοίκηση του Ορχομενού θέλει να ευχαριστήσει τις Διοικήσεις των ομάδων της Κανδήλας και της Ελπίδας Τρίπολης για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών (Δρόσος-Σταματόπουλος).

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

. Έξυπνες κινήσεις..απο έξυπνο προπονητή..καλη διοίκηση.και μελοντικες επιλογές κ όχι μόνο για τα μπαράζ επειδη γνωρίζω τη φιλοσοφία θυμηθείτε σε2 με 3 χρονια.καλη επιτυχία σ όλες τις ομάδες κ υγεια

Ποια πρώτη του ομαδς μωρέ πριν γράψετε μάθετε πρώτα.πρωτη ομάδα ηταν η ελπιδς τριπολης μετα λεβιδι μετα αστερας κ20 κ μετα ακολούθησαν αλλες ομαδες β κ γ εθνικής

Τζαμπα παιχτες(παραχωρηθηκαν)....τζαμπα μαγκιες..... Αμα ανεβουν.....μολυβι πισω!!!!! Χρονια.....τωρα....θυμησου το!!!! Καλη επιτυχια σε ολους!!!!

...γιατί νομίζω ότι όλα τα κακόβουλα σχόλια τα γράφουν..παικτες..προπονητης..διοικηση..του μαντινειακου..λαθος?..σας παρακαλώ..αφηστε τους ν ανεβουν...μ όλους τσακωμενοι...ομαδες..παικτες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.