Τσουρέκια και πολλές Πασχαλινές νοστιμιές στο αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην Τρίπολη (pics)

Τσουρέκια και πολλές Πασχαλινές νοστιμιές στο αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 03, 2024 - 13:00
0 σχόλια

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλο και κάποια στάση θα κάνουμε για να αγοράσουμε πασχαλινά τσουρέκια.

Το αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην οδό Βηλαρά Ιωάννη 1 και Τυρταίου στην Τρίπολη προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές πασχαλινές προτάσεις αλλά και πολλαπλές γεύσεις αφράτων τσουρεκιών.

Τσουρέκι με Κinder bueno , Oreo , Lila pause , σοκολάτα caprice , σοκολάτα γάλακτος , λευκή σοκολάτα , με επικάλυψη λευκή η γάλακτος σας περιμένουν να τα απολαύσετε ή να τα προσφέρεται στα βαφτιστήρια σας ή σε φίλους και συγγενείς.

Επίσης λαχταριστά γαλοκουλουρα, κουραμπιέδες και πολλά ακόμα κουλουράκια και μπισκοτάκια σε πολλές γεύσεις και φυσικά την παραδοσιακή λαμπροκουλούρα, για να στολίσετε το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Την λαμπροκουλούρα με προζύμι μπορείτε να την βρείτε από αύριο Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο.

Στην «Εστία Άρτου» καθημερινά από τις 06:00 ως τις 16:00 θα βρείτε ζεστό χειροποίητο ψωμί με προζύμι και φυσικά φρέσκα χειροποίητα αρτοσκευάσματα για το πρωινό σας, φτιαγμένα πάντα με τα αγνότερα υλικά, σε πληθώρα αλμυρών και γλυκών γεύσεων που θα ικανοποιήσουν κάθε όρεξη και γούστο.

Στο αρτοποιείο έχει διαμορφωθεί γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της νηστείας, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια- μπισκότα, κριτσίνια, τηγανόψωμα, κέικ με σταφίδα, πουγκιά με γέμιση ντομάτα και κρεμμύδι ή και ψωμάκια με ελιές και μια σειρά προϊόντων για το πρωινό σας.

«Εστία Άρτου» στην οδό Βηλαρά Ιωάννη 1 & Τυρταίου, Τρίπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 271 024 2088

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πάσχα στην Έστια Άρτου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.