Βασίλης Κοντοζαμάνης: Η υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές και η πολιτική συσπείρωση στην Τρίπολη (pics)

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Η υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές και η πολιτική συσπείρωση στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 15, 2024 - 12:11
0 σχόλια

Συσπείρωση και ενθουσιασμός ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν σε γνωστό μαγαζί της Τρίπολης την Πέμπτη, καθώς τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΔΕΕΠ Αρκαδίας συναντήθηκαν για να συζητήσουν με τον Αρκά σύμβουλο του Πρωθυπουργού για θέματα Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι του στον πολιτικό από το Άστρος Κυνουρίας ήταν κάτι παραπάνω από ένθερμη και λογικό, αφού αποτελεί μία αμιγώς πελοποννησιακή και κυρίως αρκαδική υποψηφιότητα, ενώ έχει φουλάρει μηχανές και το βλέμμα του είναι ξεκάθαρα στραμμένο στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν πολλοί εκπρόσωποι από τον τοπικό και περιφερειακό πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο οπως ο αναπληρωτης περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπροπουλος, ο αντιπεριεφερειαρχης Κώστας Μανδρωνης, οι δήμαρχοι Γιώργος Καμπύλης και Στάθης Κούλης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου Πάνος Κρητικός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

Σε αυτό το κλίμα, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, γνωστός για την ρεαλιστική και αποφασιστική προσέγγισή του, αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του στα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και στην προοπτική των Ευρωεκλογών.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για το Ευρωκοινοβούλιο και το όνομά του φιγουράρει εδώ και καιρό ανάμεσα στις κλειδωμένες υποψηφιότητες του γαλάζιου ψηφοδελτίου.

Ο ίδιος μπορεί να μην επιβεβαιώνει ξεκάθαρα κάτι για λόγους αρχής και να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις διά στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά είναι κάτι παραπάνω από κοινό μυστικό ότι έχει ανοίξει βηματισμό και ήδη τρέχει.

Ο Αρκάς πολιτικός αναπτύσει έντονη κινητικότητα από άκρη σε άκρη της χώρας, εντείνει τις επισκέψεις του, συναντά κόσμο, κάνει επαφές και με μεθοδικότητα περπατά το δρόμο προς τις κάλπες.

Η επαφή με τον κόσμο είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Κοντοζαμάνη, καθώς πρόκειται για μία υποψηφιότητα με περάσματα σε πολλά και διαφορετικά κοινά.

Η Τρίπολη, πάντως, έδειξε το δρόμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι στηρίζει δυνατά Κοντοζαμάνη.

Δελτίο Τύπου 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.