Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η εκδήλωση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η εκδήλωση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος»

Μάρτιος 23, 2024 - 11:00
0 σχόλια

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21/3), η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» θα παρουσιάσει τη νέα ποιητική συλλογή της Μαντώς Μπελεγρή με τίτλο «Η Λιτανεία της Πέμπτης Εποχής» από τις εκδόσεις «ΙΩΛΚΟΣ».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 6:30΄μμ στην «Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» στο διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας.

Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο Νικόλαος Κουφός, συγγραφέας/πρόεδρος ΕΠΔΛ και ο Ιωάννης Λεων. Νικολόπουλος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης.

Ακόμα, ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μελοποιημένη ποίηση από τη χορωδία της Χρυσάνθης Μάνδρου-Φιλιππάκου.

Τέλος, την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, νομικός-δημοσιογράφος. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό της αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.