Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου στο Μαίναλο

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου στο Μαίναλο

Ιανουάριος 26, 2024 - 10:02
0 σχόλια

Για έκτη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου Ρουμάνου στο Μαίναλο.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο άνδρας έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο με κατεύθυνση προς την Σιλίμνα, όπου και χάθηκαν τα ίχνη του (δείτε ΕΔΩ).

Η Ασφάλεια Τρίπολης και η Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας ψάχνουν στο Μαίναλο, μιλούν με τους κατοίκους στα χωριά και προσπαθούν να βρουν κάποιο ίχνος του 55χρονου.

Την Πέμπτη το «Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για τον 55χρονο Πόπα (επ.) Τζέλου (ον.).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας ενημερωθήκαμε ότι οι έρευνες μέχρι σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είναι άκαρπες.

Κανένα ίχνος του 55χρονου δεν έχει εντοπιστεί και κανένας πολίτης δεν έχει δώσει κάποια βοηθητική πληροφορία που να έχει τελεσφορήσει.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται πλέον στην περιοχή και να έχει ίσως μετακινηθεί με αυτοκίνητο, αφού πολίτες, μιλώντας στις Αρχές κατά την έρευνα, δήλωσαν ότι τον είχαν δει τις προηγούμενες μέρες να κάνει οτοστόπ

Η Ελληνική Ομάδα διάσωσης και η αστυνομία συνεχίζουν για έκτη μέρα την αναζήτηση του 55χρονου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.