Για το Πασχαλινό σας τραπέζι στο «ΚΟΤΑ έτσι» στην Τρίπολη (pics)

Για το Πασχαλινό σας τραπέζι στο «ΚΟΤΑ έτσι» στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 02, 2024 - 11:00
0 σχόλια

To Πάσχα έφτασε και είναι καιρός για αντάμωμα με τους συγγενείς και τους φίλους, γύρω από ένα πλούσιο τραπέζι.

Το κατάστημα «ΚΟΤΑ έτσι» αποτελεί μία πρωτοπόρα προσέγγιση στο χώρο της πώλησης νωπού κοτόπουλου, χειροποίητων παρασκευασμάτων, αλλά και παραδοσιακών προϊόντων και είναι μοναδικό στο είδος του.

Μπορείτε να βρείτε εκλεκτό κοτόπουλο άριστης ποιότητας και φυσικά πολλές προτάσεις σερβιρίσματος με πρώτη ύλη το κοτόπουλο που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Στον όμορφο χώρο στην Ουάσιγκτον 65, μπορεί κάποιος να βρει μια μεγάλη ποικιλία από κοτόπουλο, όπως κοντοσούβλι κοτόπουλο, παϊδάκια κοτόπουλο, σουβλάκι κοτόπουλο και κοτόπουλο της σούβλας. Η εξαιρετική ποιότητά τους θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων του εντάσσονται και χειροποίητα φρέσκα παρασκευάσματα που φτιάχνονται κάθε μέρα με αγάπη και μεράκι, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά.

Βρείτε κοτόπουλα βιολογικά, ελευθέρας, κόκορα ελληνικό, αλλά και αγαπημένα κομμάτια κοτόπουλο όπως φτερούγες, φιλέτο στήθος και φιλέτο μπούτι, για να γεμίσετε το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε μπαχαρικά και τοπικά ζυμαρικά που συνδυάζονται άψογα με το κοτόπουλο, θα απογειώσουν την γεύση των δημιουργιών σας και θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας.

Το φιλικό και ευγενικό προσωπικό του είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για το τραπέζι σας, παρέχοντας ακόμη και τη δυνατότητα δωρεάν παράδοσης στον χώρο σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710 222.444.
Facebook: kotaetsi
Instagram: kotaetsi

Επισκεφτείτε το κατάστημα, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο και ξεκινήστε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια.

Το «ΚΟΤΑ έτσι» στέλνει σε όλους μας, θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και χαρά στις οικογένειές σας!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.