Κύπρος - Τυρός με αναμνήσεις του Απόλλωνα: Η ποδοσφαιρική ιστορία τριών φίλων (pics)

Κύπρος - Τυρός με αναμνήσεις του Απόλλωνα: Η ποδοσφαιρική ιστορία τριών φίλων (pics)

Ιούλιος 05, 2023 - 12:29
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης, ο Χαρίτος Χαρίτου και ο Αντώνης Κωνσταντίνου συνδέονται με μακρόχρονη φιλία όντας συμφοιτητές στα ΤΕΦΑΑ με τον Τυρό και τον Απόλλωνα να τους ενώνει ακόμα περισσότερο.

Την σεζόν 1985-1986 και ενώ ο Δημήτρης Λαλουδάκης έπαιρνε μεταγραφής το Λεωνίδιο έφερνε στον Τυρό τους δύο Κύπριους συμφοιτητές οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα κυανόλευκα για τρία χρόνια έγιναν γνωστοί στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο μέσω του Απόλλωνα την ίδια στιγμή που αγαπήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας του Τυρού και τους φιλάθλους.

Ο Αντώνης Κωνσγαντίνου αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ομάδατότε στην Β εθνική Κύπρου ως αμυντικός χαφ. Ο Χαρίτος Χαρίτου συμφοιτητής και αυτός του Δημήτρη Λαλουδάκη στην ομάδα του χωριιυ του στον Λυθίδροντα και ήταν αδελφός του τερματοφύλακας της Εθνικής Κύπρου Χαρίτου.

Έπειτα από 26 χρόνια ο Δημήτρης Λαλουδάκης συναντήθηκε ξανά με τον Αντώνη Κωνσταντίνου μέσω facebook και από τότε υπάρχει συχνή επαφή. Ο Δημήτρης Λαλουδάκης ταξίδεψε στην Κύπρο ενώ και ο ίδιος έκανε με την σύζυγο του ταξίδι στον Τυρό το 2018.

Και φέτος το καλοκαίρι βρέθηκαν και πάλι για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τυρό μαζί με έναν άλλο συν φοιτητή τον Χριστόφορο Παρίση πρωταθλητή Κύπρου στο άλμα εις μήκος σαν έφηβος.

Όπως μας λέει ο ίδιος ο Δημήτρης Λαλουδάκης «Είναι χαρά μου να τους βλέπω στο χωριό μου.. Οι φιλίες που κρατάνε χρόνια και οι σχέσεις των ανθρώπων που αντέχουν στον χρόνο είναι αληθινές».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Κωνσταντίνου αναφέρει: «Η χαρά μεγάλη, αμοιβαία βλέποντας φίλους από τα παλιά. Οι ομορφιές του χωριού η φιλοξενία των κατοίκων πάντα εκεί εγγύηση για το παρών και για το καλύτερο μέλλον που έρχεται.

Ερχόμενος το 1983 για σπουδές στην Γ.Α. ΑΘΗΝΩΝ και μετά από παρακίνηση του φίλου και συμφοιτητή Δ. ΛΑΛΟΥ επισκεφτήκαμε τον Τυρό για να τον γνωρίσουμε και για να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας του Απόλλωνα για την συμμετοχή μας στην ομάδα.

Από τότε μαζί με τον φίλο μου Χαρίτο Χαρίτου και εμένα του Αντώνη Κωνσταντίνου φορέσαμε τα γαλανόλευκα του Απόλλωνα . Νιώσαμε πολύ εύκολα την αγάπη, την αποδοχή και την φιλοξενία των συμπαιχτών μας, των ανθρώπων της ομάδας και των κατοίκων του χωριού.

Οι σχέσεις και οι φιλίες που είχαμε διατηρήθηκαν για χρόνια....έτσι το 2018 και φέτος το2023 μαζί με την γυναίκα μου και φίλους επισκέφτηκα το χωριό για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.