Πασχαλινές χειροτεχνίες στο Παράρτημα ΚΑΠΗ της Κερασίτσας (pics,vid)

Πασχαλινές χειροτεχνίες στο Παράρτημα ΚΑΠΗ της Κερασίτσας (pics,vid)

Απρίλιος 28, 2024 - 17:45
0 σχόλια

Λίγο πριν ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα εμείς βρεθήκαμε στο Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης στο χωριό της Κερασίτσας και σας παρουσιάζουμε τις όμορφες Πασχαλινές χειροτεχνίες που με τόσο αγάπη φτιάχνουν τα μέλη του.

Αβγά από πυλό στολισμένα με λουλούδια βαμμένα και λουστραρισμένα που με όλη τους την αγάπη και το μεράκι φτιάχνουν τα μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία δωρίζονται σε αγαπημένα τους πρόσωπα στις εορτές.

Όπως μας είπαν τα μέλη του Παραρτήματος του ΚΑΠΗ Κερασίττσας οι χειροτεχνίες αυτές αποτελούν μια δημιουργική απασχόληση μέσα από την οποία γεμίζει η ψυχή τους έχοντας φτιάξει εκεί μια πολύ ωραία παρέα ανθρώπων.

Στο Παράρτημα ΚΑΠΗ της Κερασίτσας υπάρχουν 25 περίπου μέλη ενώ στην συνέντευξη μας τόνισαν το πόσο όμορφα περνούν τον χρόνο τους, για τις συζητήσεις, τις εκδρομές και τον ευχάριστο τρόπο με τον οποίο περνούν την ώρα τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πασχαλινές Χειροτεχνίες από το ΚΑΠΗ της Κερασίτσας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.