Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Τρίπολη (pics,vid)

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 30, 2024 - 20:33
0 σχόλια

Χειροποίητες λαμπάδες έφτιαξαν τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης και τα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, πολίτες ακόμα και επισκέπτες της πόλης που ήθελαν να δημιουργήσουν την δική τους λαμπάδα.

Το εργαστήρι λαμπάδας στήθηκε στην πλατεία Πετρινού τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου το απόγευμα και με υλικά που δόθηκαν από το Δήμο Τρίπολης δημιουργήθηκαν ωραίες λαμπάδες για το βράδυ της Ανάστασης.

 

Επίσης την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο υπήρχε και η Πασχαλινή Εορταγορά από χειροποίητες δημιουργίες που έχουν φτιάξει τα παιδιά και τα μέλη του Σώματος για την ενίσχυση των οικονομικών του Σώματος για τις δράσεις και τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις.

 

Όπως κάθε χρόνο, ήταν μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στον σκοπό της εορταγοράς.

Δημιουργήθηκαν και οι λαμπάδες που θα προσφερθούν στα ξενοδοχεία της πόλης για τους επισκέπτες που θα κάνουν Πάσχα στην Τρίπολη όπως κάθε χρόνο.

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πασχαλινή εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.