Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος από τη Δημητσάνα

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος από τη Δημητσάνα

Μάιος 12, 2024 - 14:23
0 σχόλια

Ο Δημητσανίτης ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος πέθανε το πρωί της Κυριακής του Θωμά (12/5), βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συναδέλφους του και τους θαυμαστές του.

Πριν από δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο αδελφός του, επίσης ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης, Βασίλης Μαλούχος (δείτε ΕΔΩ).

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη του.

Ο Γιάννης Μαλούχος «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 91 ετών.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα… Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Γιάννης Μαλούχος έφυγε σήμερα από την ζωή στα 91 του…μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας ΤΟ ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διονυσο, το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Η φωτογραφία, από την ανάρτηση του κ. Μπιμπίλα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.