Ρετρό Αρκαδικός στη Σπάρτη 31 χρόνια πριν

Ρετρό Αρκαδικός στη Σπάρτη 31 χρόνια πριν

Μάιος 03, 2023 - 11:30
0 σχόλια

Τα 47α γενέθλια του Αρκαδικού όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό ξυπνούν μνήμες, φέρνουν ξανά στο νου στιγμές από το παρελθόν και γεμίζουν το μυαλό από και μεγάλες ιστορίες που τώρα πια στο πέρασμα των χρόνων μοιάζουν ως ωραία ωραίες αναμνήσεις.

Με μια τέτοια φωτογραφία από το προσωπικό του αρχείο ο Τριπολίτης δικηγόρος Γιώργος Καπόγιαννης φέρνει το «χθες» στο «τώρα» γυρίζοντας μας 31 ολόκληρα χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο 1992.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media πρόκειται για την ομάδα του Αρκαδικού εν έτη 1992 στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης σε αγώνα κόντρα στον Φιλαθλητικό.

Αναλυτικά

47 χρόνια ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ. Φωτογραφία εν έτει 1992 από αγώνα εναντίον του Φιλαθλητικού στη Σπάρτη.

Όρθιοι: Λυμπέρης Κούνας, Παναγιώτης Καρδαράς, Μιχάλης Σμυρνιώτης, Ηλίας Μπαλής, Μάριος Μπουλουγούρης, Παναγιώτης Καμπυλαυκάς, Θανάσης Γόντικας.

Καθήμενοι: Μπάμπης Αλεξόπουλος, Θανάσης Τζιώλας, Μιχάλης Βερβαινιώτης, Γιώργος Καπόγιαννης, Γιάννης Σμυρνιώτης, μικρός Λυμπέρης.

* Η φωτογραφία ανήκει στο προσωπικό αρχείο του Γιώργου Καπόγιαννη

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.