Ρετρό: Οι ερασιτέχνες του Παναρκαδικού την σεζόν 1974-1975 (pics)

Ρετρό: Οι ερασιτέχνες του Παναρκαδικού την σεζόν 1974-1975 (pics)

Νοέμβριος 15, 2023 - 18:03
0 σχόλια

Παναρκαδικές στιγμές του παρελθόντος, από άλλες εποχές που ενώνουν γενιές ανθρώπους που φόρεσαν την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και ο κάθε ένας τους έχει να ανατρέξει, να θυμηθεί, να φέρει νοερά στο νου και να σου πει μια ιστορία.

Αυτές οι φωτογραφίες ξυπνούν μνήμες, επαναφέρουν τη νιότη, ταξιδεύουν στον χρόνο και δημιουργούν μια παράξενη αίσθηση πως αυτή η ομάδα δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο μα στο μυαλό και την ψυχή πολλών ανθρώπων έγιναν σε κάποια περίοδο μέλη της.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην μεγάλη δόξα του Παναρκαδικού και σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου τον Θανάση Καλοπίση και ανέβηκαν στο Facebook από τον Δημήτρη Σίδερη (Canadian).

Πρόκειται για φωτογραφίες των ερασιτεχνών του Παναρκαδικού 1974-1975 και σημαντικές πληροφορίες έδωσαν οι Καραμάνης Παναγιώτης, Ρουμελιώτης Γιώργος, Κυριακόπουλος Γιώργος και Κατσικερός Γρηγόρης.

Αναλυτικά

Ερασιτεχνες Παναρκαδικου 1974-1975.Ορθιοι απο αριστερα:Αγνωστος, Παλουκος Π. Μπαρουξης Γ.Ηλιοπουλος, Γ. Τσουκας Α. Κουνας Λ.Τσουκας Ν.Μεσαια σειρα απο αριστερα:Καραμανης Π.Κωσταντοπουλος Π.Κυριακοπουλος Γ.Ρουμελιωτης Γ.Ναυλερης Θ.Κατσικερος Γ.Καθιστοι απο αριστερα:Γκοβεσης Ν.Αγνωστος,Δανασκος Α.Μπουρνας Η.

(ΠΕΛΕ),Καλας Β.Καλτσας Π.Γηπεδο Λεωνιδιου 1975-1976 Λεωνιδιο-Παναρκαδικος Β'.Ορθιοι απο αριστερα:Παλουκος Π.Καραμανης Π.Παπαδοπουλος Σ.Κορδοπιτουλας Γ.Παντελες Χ.Κυριακοπουλος Γ.Καθιστοι απο αριστερα:Κατσικερος Γ.Δανασκος Α.Κανελοπουλος Λ.Μπαρουξης Γ.Κωσταντοπουλος Π.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.