Στο «κόκκινο» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Πού υπάρχουν προβλήματα

Στο «κόκκινο» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Πού υπάρχουν προβλήματα

Μάιος 07, 2024 - 16:04
0 σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία με βάση τις εκτιμήσεις αναμένεται να κορυφωθεί έως το βράδυ (07/05), αφού η αυριανή ημέρα είναι εργάσιμη.

Μέχρι στιγμής πάντως και με βάση τα στοιχεία της Τροχαίας, από τα περίπου 700.000 οχήματα (351.000 από Αθηνών - Κορίνθου και 267.000 από Αθηνών - Λαμίας) που έφυγαν από την Αττική, έχουν επιστρέψει περίπου 100.000. Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 112.975 αυτοκίνητα (65.756 από την Αθηνών- Κορίνθου και 47.219 από την Αθηνών - Λαμίας). Επιπρόσθετα από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι 15.985 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική μέσω Αθηνών - Κορίνθου και 7.926 από την Αθηνών - Λαμίας.

Στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου το βράδυ υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ και σήμερα το απόγευμα εκτιμάται ότι η κίνηση στις δύο Εθνικές οδούς θα είναι στο «κόκκινο». Ειδικά στην Αθηνών - Κορίνθου ήδη σε ορισμένα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου παρατηρείται αυξημένη κίνηση οχημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία που είναι στο «κόκκινο». 

Σημειώνεται πως λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα για τα προβλήματα ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.