Τσιώλης: Βγάλαμε «μέταλλο» νικητή στον Παναργειακό και έτσι πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο

Τσιώλης: Βγάλαμε «μέταλλο» νικητή στον Παναργειακό και έτσι πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο

Απρίλιος 30, 2024 - 13:04
0 σχόλια

Ένα δικό μας παιδί, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό τέκνο της Αρκαδίας, ο Γιάννης Τσιώλης εδώ και λίγες μέρες πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Παναργειακό και την άνοδο της ιστορικής ομάδας του Άργους έπειτα από 27 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λεβιδαίος εξτρεμ και εκ των αρχηγών του Παναργειακού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της πορείας των «Λύκων» ως την κορυφή σε μια χρονιά ορόσημο για την καριέρα του μέσα από αυτή την τεράστια επιτυχία που ήρθε από την ομάδα του.

Ο Γιάννης Τσιώλης μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για το πρωτάθλημα και την άνοδο του Παναργειακού στην Super League 2, για το πώς ο ίδιος βίωσε αυτή την χρονιά και ασφαλώς μας είπε που αφιερώνει αυτόν τον τίτλο.

Για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Super League 2 με τον Παναργειακό:

Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος από την αρχή να πάρουμε δηλαδή το πρωτάθλημα και την να πανηγυρίσουμε και την άνοδο του Παναργειακού στην Super League 2 από την νέα αγωνιστική σεζόν. Δουλέψαμε πολύ, μοχθήσαμε και τελικά τα καταφέραμε και ουσιαστικά αυτό είναι η επιβράβευση της προσπάθειας μας όλη την χρονιά.

Για το πώς βίωσε ο ίδιος αυτή την χρονιά όλο αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι με τον Παναργειακό ως την κατάκτηση του τίτλου:

Και για εμένα είναι μια μεγάλη επιτυχία αφού δεν είχα κάνει πάλι πρωταθλητισμό ως τώρα. Είναι κάτι που ξεκάθαρα για εμένα έχει την δική του σημασία καθώς έχω δεθεί σε αυτή την διετία με την ομάδα και ήταν κάτι που και εγώ όπως και όλος ο οργανισμός του Παναργειακού το θέλαμε και το καταφέραμε. Το βίωσα έντονα και νιώθω πολύ όμορφα για όλο αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι που είχε αίσιο τέλος για εμάς.

Για την πορεία του Παναργειακού ως την κατάκτηση του τίτλου:

Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Εξ’ αρχής είχαμε βάλει τον πήχη ψηλά θέτοντας ως στόχο την άνοδο και αυτό μας γέμισε με επιπλέον ευθύνες όλους μας πράγμα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Στα μέσα της διαδρομής αυτής βρεθήκαμε ακόμα και οκτώ βαθμούς πίσω όμως ποτέ δεν τα παρατήσαμε, είχαμε πίστη στην δουλειά μας, δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε μέταλλο νικητή. Κάναμε έναν φανταστικό δεύτερο γύρω με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες και φτάσαμε στον στόχο μας.

Για τον κόσμο του Άργους και το φίλαθλο κοινό του Παναργειακού:

Η πόλη αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και ειδικά όσο βαδίζαμε προς το τέλος και έρχονταν τα κρίσιμα παιχνίδια οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μας με ένθερμο τρόπο και μας βοήθησαν. Όταν η ομάδα πήρε τον τίτλο και την άνοδο ο κόσμος του Άργους πανηγύρισε αυτή την επιτυχία και εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε πως κάναμε μια πολύ υπερήφανη δίνοντας τους μεγάλη χαρά.

Για το που αφιερώνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναργειακό:

Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου ποδοσφαιρικό βήμα και γενικά σε ότι έχω κάνει και ότι αποφάσεις έχω πάρει ως τώρα.

Για το αν συνεχίσει στο Άργος και στον Παναργειακό και την νέα σεζόν στην Super League 2:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Θα γίνουν συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας του Παναργειακού και ευελπιστώ στο καλύτερο.

 

Φωτογραφία άρθρου: Παναργειακός - Facebook

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.