Αετός Δάρα και… Είναι να τρελαίνεσαι

Αετός Δάρα και… Είναι να τρελαίνεσαι

Απρίλιος 29, 2024 - 20:27
13 σχόλια

Αυτό που έχει συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα με τον Αετό Δάρα δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια με τους αριθμούς και τα κιτάπια να πηγαίνουν στον καλάθι των αχρήστων.

Ο Αετός Δάρα διέψευσε τους αριθμούς, η στατιστική έπεσε έξω και τελικά στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου ο Απόλλωνας Τυρού επιβεβαίωσε γιατί αυτό το σπορ είναι ο «βασιλιάς» των αθλημάτων.

Τι θέλουμε να πούμε ; Ο Αετός Δάρα ολοκλήρωσε την χρονιά ως η καλύτερη επίθεση (62 γκολ υπέρ) και ως η καλύτερη άμυνα (3 γκολ κατά) έχοντας σε 18 αγώνες πρωταθλήματος 16 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Πάμε παρακάτω λοιπόν… Η μία ισοπαλία και η μία ήττα του Αετού Δάρα έχουν προέλθει από τον Απόλλωνα Τυρού που ήταν η δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (55 γκολ υπέρ) και η δεύτερη καλύτερη άμυνα της Β’ Αρκαδίας (10 γκολ κατά).

Και για να το προχωρήσουμε και ένα επίπεδο παραπέρα... Και τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Αετός Δάρα στην σεζόν, δηλαδή σε 18 παιχνίδια τα έχει δεχθεί (μόνο) από τον Απόλλωνα Τυρού (1-2 στο πρώτο μισό και 1-1 στον δεύτερο). Ε, είναι να τρελαίνεσαι!

Όλα αυτά μαζί κάνοντας τα σούμα λένε πως οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν με τον Απόλλωνα Τυρού στους 48 πόντους να είναι αυτός που τελικά αναδείχθηκε πρωταθλητής παίρνοντας και την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας.

Πλέον, ο Αετός Δάρα στηρίζει όλες του τις ελπίδες για να βρεθεί στην Α’ Αρκαδίας την νέα αγωνιστική σεζόν στον Παναρκαδικό καθώς μόνο σε περίπτωση ανόδου των πράσινων στην Γ’ Εθνική να βρεθούν στην πρώτη κατηγορία.

Όπως και να έχει η ομάδα από το Δάρα στην πρώτη της χρονιά στα Αρκαδικά γήπεδα έδειξε πως έχει όλες τις προδιαγραφές για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Η μπαρτσελονα Δν πήγε να παίξει στν δυσκολότερη έδρα στο λεωνιδιο και πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά!!!!

62 γκολ βάζεις μαζί με αυτα που πήρε στα χαρτιά γιατί μας έχετε κουράσει με τν μπαρτσελονα τς Αρκαδίας!!!!!

Πόσο σας έχει πονέσει ο ΑΕΤΟΣ ΔΑΡΑ που σε κάθε δημοσίευση είστε οι συγκεκριμένοι (πιθανά και ένα άτομο) και ασχολείστε μαζί μας;; η κακία σου είναι αισθητή και η ζωή σου πιθανά ακόμα πιο μίζερη…ας σου δώσουμε μια χαρά να ασχολείσαι συνέχεια με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ όπως μας λες

Εδώ κοιτάξτε άρθρα και άρθρα για την μπαρτσελονα...ρε έχουν που έχουν πάρει αέρα τα πιτσιρίκια, τι γράφετε όλη την ώρα να τρελάνουν τελείως;;;;αυτά νομίζουν ότι δεν κόβονται με τίποτα..χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα

Πέρσι μεταξύ των δύο ομάδων που πάλευαν για το πρωτάθλημα,τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν σαφώς καλύτερα απ τα φετινά. Και αν θέλετε και την γνώμη μου, ήταν και οι δύο ομάδες καλύτερες απ τις φετινές..κατά κοινή ομολογία πάντα.. Οπότε ξεκολλάτε λίγο με την αβάντα που δίνετε στα πιτσιρίκια γιατί θα νομίζουν του χρόνου ότι θα παίζουν τσαμπιονς λιγκ..

Ο αετός έπαιξε με μια κανονική ομάδα, , τον Τυρό. Που ήθελε και αυτή να ανέβει κατηγορία. Όλες οι άλλες ήταν ακαδημίες, η παρέες που κάθε Κυριακή έκαναν το χόμπι τους. Λογικό λοιπόν να είχε αυτά τα νούμερα, επιθέσεις, και άμυνας. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον μοναδικό ουσιαστικό αντίπαλο, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει εκεί στο σάιτ. Φιλίες μπορεί να υπάρχουν αλλά σας διαβάζει και κόσμος.

Πάρα πολύ καλό εγχείρημα το φετινό του αετού...νομίζω πως όλοι το δεχτήκαμε με ενθουσιασμό..το θέμα είναι η διάρκεια και το κεφάλι κάτω τα πιτσιρίκια...καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Με μια ομάδα σωστή έπαιξε και έφερε ενα Χ και ήττα διότι οι υπόλοιπες του Β είναι κάτι χειρότερο από. Καφενεία όλοι γνωρίζουν τι ομάδες είχαν και είναι ντροπή για την ΕΠΣΑ να υπάρχει αυτό το πρωτάθλημα. Παροδεια.κανονικα.αφου έχει όρεξη το Δαρα πρεπειι να το ανεβάσουν κατηγορία αφού οι υπόλοιπες τη Β δεν υπάρχουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.