Αποφυλακίζεται ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος

Αποφυλακίζεται ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος

Μάιος 02, 2024 - 16:16
1 σχόλια

Την αποφυλάκιση του άλλοτε αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών με βάση την πρωτόδικη απόφαση που είχε κρίνει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας , παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα του (121 του 2024) οδηγεί εκτός φυλακής τον Νίκο Μιχαλολιάκο επιβάλλοντας τουw περιοριστικούς όρους, μεταξύ άλλων απαγόρευση εξόδου, παραμονή σε συγκεκριμένο μέρος, απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορούμενους του και άλλους.

Αντίθετη άποψη, δηλαδή υπέρ της παραμονής στη φυλακής του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος με βάση την πρωτόδικη απόφαση είχε καταδικαστεί ως διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης , είχε ο εισαγγελέας .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός είχε τη γνώμη ότι τυπικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος διέθετε τις προϋποθέσεις του νόμου για να βγεi, αλλά κατά την κρίση του εξέλειπαν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν και πάλι στην ελευθερία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μα βρε παιδιά, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Στην Ελλάδα ύστερα από λίγο καιρό όλοι αποφυλακίζονται. Στην αρχή φυλακίζονται για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και να καταλαγιάσει η οργή των παθόντων. Και ύστερα όλοι αποφυλακίζονται. Στην Ελλάδα είμαστε. Το σύστημα πάντως δουλεύει καλά. Δικηγόροι, δικαστές, φύλακες σωφρονιστικοί και λοιποί παρατρεχαμενοι. Καλή Ανάσταση σε όλους και ψυχραιμία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.