Live: Παναρκαδικός - Παλληξουριακός

Live: Παναρκαδικός - Παλληξουριακός

Απρίλιος 28, 2024 - 14:01
5 σχόλια

Φίλες και φίλοι του Αρακδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κυριακή 28 Απριλίου, 14:30

Παναρκαδικός-Παλληξουριακός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Δεν είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί στα μπαράζ ανόδου είναι σημαντικό να κερδίζεις τα ματς στην έδρα σου. Τώρα ο Παναρκαδικος καλείται να πάρει αποτέλεσμα εκτός, αλλιώς αν και νωρίς αποχαιρετά.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλο 1-1.Είδα τους ποδοσφαιριστές από το Ληξούρι με απλές φόρμες να φέρνουν αποτέλεσμα κατά του Πάναρκαδκού, ομάδα με ιστορία που σέβομαι. Ωστόσο το κλίμα που επικρατεί χωρίς να υπάρχει οικονομία στην περιοχή, χωρίς δουλειές δεν ευνόει τις μεγάλες προσδόκιες, θα το αλλάξω όμως έχοντας βάλει σκέψη και πλάτη. Πιστεύω ότι έχουμε ομαδάρα και πιστεύω στους ποδοσφαίριστες Έλληνες και Ξένους έναν τον έχω γνωρίσει προσωπικά από την Αφρική και μάλιστα τον καλώσορισα στην Τρίπολη.

Ο προπονητής δεν ξέρει ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κάνει 5 αλλαγές!! Είναι εκτός τόπου και χρόνου τα μπαράζ θέλουν εμπειρία ξυπνατεεεεεε

Ρε ασχετε αμπαλε.Η ηλικία δεν σε κάνει προπονητή .Ο Βόλος και ο Μπέος την περίοδο 2021-2022 πήρε για προπονητή στην ομάδα τον Γκιγιέρμο Αμπασκαλ.Ισπανος στην καταγωγή και ήταν 32 χρονών.Για να μαθαίνεις κλαρινογαμπρέ και πριν ανοίξεις το στόμα σου για να βγάλεις τον οχετό σου να διαβάζεις και να παρακολουθείς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.