Παναρκαδικός - Παλληξουριακός 1-1 (pics,vid)

Παναρκαδικός - Παλληξουριακός 1-1 (pics,vid)

Απρίλιος 28, 2024 - 18:11
6 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε με ισοπαλία με σκορ 1-1 τις υποχρεώσεις στην Τρίπολη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παλληξουριακό για τον 5ο όμιλο των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι είχαν δύο δοκάρια, τρεις ακόμα πολύ μεγάλες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι με τους νησιώτες όμως να εκμεταλλεύονται την στιγμιαία αδράνεια στην άμυνα του τριφυλλιού στο 53’ και με τον Σιτιάτο να κάνουν το τελικό 1-1.

Γκολ ποίημα από τον Μιχόπουλο στο 36’, χαμένο πέναλτι από τον ίδιο με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο 41, δύο τεράστιες ευκαιρίες από τον Στρέμπα στο δεύτερο ημίχρονο με την μία εξ’ αυτών να βρίσκει επίσης το δοκάρι και κάπως έτσι να έρχεται η ισοπαλία.

Γεμάτο κόσμο το γήπεδο του Παναρκαδικού με το παιχνίδι να πραγματοποιείται σε κατάμεστες εξέδρες και εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Παλληξουριακός 1-1


6 Σχόλια

Νομίζω πως αν έπαιζε ο διαμαντοπουλος θα εβλεπε το πεντακάθαρο πεναλτυ στον σαραντοπουλο.Αχχχ

Ρε σεις σε άλλο γήπεδο βρισκόσασταν; "Γεμάτο κόσμο" κιόλας; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με σας

Πόσο πιέζετε και δεν μπορείτε που να πάτε ρε κακομοιροιδες ποια γ εθνική ούτε απ εξω με την Τεγέα πάλι θα παίξει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.