Προχωρούν οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη ενόψει Πάσχα (pics,vid)

Προχωρούν οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη ενόψει Πάσχα (pics,vid)

Απρίλιος 29, 2024 - 10:52
6 σχόλια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε και ασφαλώς της Περιφοράς των Επιταφίων την Μεγάλη Παρασκευή που θα γίνει στην πλατεία.

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Τρίπολης έχουν πιάσει δουλειά στην κεντρική πλατεία της αρκαδικής πρωτεύουσας καθαρίζοντας τους χώρους κάτω από την πλατεία και περιμετρικά της.

Με μάνικες νερού καθαρίζονται οι σκόνες ενώ συνολικά στην πλατεία Αγίου Βασιλείου μπαίνουν οι τελικές λεπτομέρειες ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του ασφαλώς του Πάσχα.

Οι δρόμοι πλησίον της πλατείας Αγίου Βασιλείου είναι ανοιχτοί ενώ απομένουν ακόμα κάποιες τελικές πινελιές να μπουν στα πεζοδρόμια προς την οδό Εθνομαρτύρων.

Οι ετοιμασίες στην πόλη μας βαδίζουν στην τελική τους ευθεία και η Τρίπολη είναι απόλυτα έτοιμη για το δικό της ξεχωριστό Πάσχα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Προχωρούν οι εργασίες οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου ενόψει Πάσχα


6 Σχόλια

Εγώ νόμιζα πως το μάρμαρο δεν το πλένουμε με πιεστικό διότι χαλάει τη γυαλάδα και την αδιαβροχοποίηση. Οπότε με τις επόμενες σκόνες, λασποβροχές, βρωμιές κτλ θα το απορροφάει και δεν θα καθαρίζει. Αλλά αυτά τα ξέρει καλύτερα ο εργολάβος που το έφτιαξε και ο δήμος που το συντηρεί. Καλό Πάσχα!

Δουλευόμαστε τώρα; τόσα χρόνια και ακόμα να τελειώσει, αμάν πια!!!! έρχονται και οι επόμενες εκλογές γαρ!

13:37 Τι δουλειά έχει ρε βλήτο να πλύνει την πλατεία ο εργολάβος; Δεν έχει πλυστικό και υπαλλήλους ο δήμος γι' αυτή τη δουλειά; Εσύ δηλαδή ψηφίζεις κιόλας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.