Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων ΕΠΑΛ Άστρους για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Κολοβού

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων ΕΠΑΛ Άστρους για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Κολοβού

Απρίλιος 19, 2024 - 08:59
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΆΣΤΡΟΥΣ, μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου θανάτου του πολυαγαπημένου μας Παναγιώτη, συντετριμμένος και σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του
αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
2,Να παραστεί σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων στην εξόδιο ακολουθία.
3.Να προσφέρει στη μνήμη του, αντί κατάθεσης στεφάνου, χρηματικό ποσό στη ΦΛΟΓΑ -Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
4.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο και να διαβαστεί κατά την εξόδιο ακολουθία.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη,

ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ να αφήσουμε το δάκρυ μας για τον τόσο άδικο, αναπάντεχο και πρόωρο χαμό σου.

Αγαπημένο μας παιδί,
ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής κι εκτίμησης σε έναν πραγματικό άγγελο που κέρδισε την αγάπη, την εκτίμηση και το θαυμασμό μας με το φωτεινό του χαμόγελο, το μεγαλείο της ψυχής του, την απέραντη καλοσύνη του,  την ήρεμή του δύναμη, τη μοναδική του ευγένεια και τις πλούσιες αρετές του.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη,

για όλους εμάς, που είχαμε τη χαρά να σε γνωρίσουμε, ένα πελώριο και βασανιστικό γιατί θα συνεχίζει να πλανιέται μόνιμα στη σκέψη μας, όπως μόνιμα θα συνεχίσεις κι εσύ να ζεις στις μνήμες μας και στις καρδιές μας.

Στο Βασίλη μας, τη Νικολέτα μας, το Γιώργο μας ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Μεγαλοδύναμος να τους δίνει την εξ ύψους παρηγορία, δύναμη και κουράγιο.

Ας είναι ανάλαφρο το χώμα που θα σε σκεπάσει Πάνο μας ...

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.