Σάββατο αποκριάς με... ησυχία στην Τρίπολη

Σάββατο αποκριάς με... ησυχία στην Τρίπολη

Μάρτιος 13, 2024 - 22:00
3 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!

Είστε έτοιμοι να καρναβαλίσετε;

Προσέξτε, όμως: Καρναβάλι, χορός και ξεφάντωμα μόνο την Κυριακή!

Για να βεβαιωθεί ο Δήμος δε, ότι δεν θα κουραστούμε το Σάββατο και ότι όλοι μα όλοι θα ξεφαντώσουμε στο τρελό καρναβάλι της Κυριακής και στον χρωματοπόλεμο της πλατείας Άρεως αμέσως μετά, φρόντισε να μην έχει καμία εκδήλωση Σαββατιάτικα, τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς, στην πόλη!

Γιατί να γίνει κανένα πάρτι -λέγω 'γώ, τώρα- με ντι - τζέι και τα ρέστα στην Πετρινού, να βγει ο κόσμος να χορέψει και να διασκεδάσει, και να έρθουν επισκέπτες;

Για κανέναν προφανή λόγο! 

Μια χαρά θα περάσουν στους χορούς και στα Σαββατιάτικα ξεφαντώματα σε άλλα μέρη της Αρκαδίας!

Πάντως, εκεί που τριγυρνούσα πάνω από τα κεφάλια διαφόρων, άκουσα ότι μια πρόταση έπεσε στο τραπέζι για Σαββατιάτικο πάρτι, αλλά δεν βρήκε ευήκοα ώτα.

Σύλλογος, λέει, πρότεινε να γίνει μεγάλο υπαίθριο πάρτι για να κρατήσει και τη νεολαία στην Τρίπολη, και μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος.

Παιδιά, καλό είναι να μην μπλέκεται η πολιτική με τη διασκέδαση και γίνονται όλα ένα κουβάρι! 

Αλήθεια, εσείς τι θα ντυθείτε φέτος;

Πάντως, αν ρωτάτε εμένα, θα βγάλω το σεντόνι και θα ντυθώ ανευθυνο-υπεύθυνος, ένα κοστουμάκι που ταιριάζει χάρμα με το πολιτικό κλίμα στη χώρα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δεν έχουν προλάβει να προσλάβουν Ειδικό Σύμβουλο για αυτό το θέμα, εν εναμονή εξελίξεων. Η ειδική σύμβουλος που μοίραζε αποκριάτικες στολές δεν ασχολήθηκε με το Σάββατο? μονο με την Κυριακή? Κρίμα!!!

Πότε έκανε εκδήλωση ο δήμος το Σάββατο; Έκανε περυσι που πλημμύρισε κόσμο η Τρίπολη; Οταν παρακαλούσε τα μαγάζια να κάνουν κάτι δεν έκαναν. Και να ρωτήσω και κάτι. Γιατί να κάνει στην Πετρινού ο δήμος πάρτυ; Μόνο εκεί είναι μαγαζιά ; Δεν υπάρχουν μαγαζιά στην Άρεως, στα κλωνατζίδικα στην ΙΒ ; Μόνο για την Πετρινού θα φροντίζει ο δήμος;

14.01 έχεις δίκιο θα κάνουν άμεσα μεταγγραφή τη σύμβουλο του βουλευτή που το ξέρει το αντικείμενο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.