Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Απρίλιος 29, 2024 - 13:12
6 σχόλια

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος -πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ επί κυβέρνησης Καραμανλή- ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη συμβούλου του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επικοινωνιολόγος συμφώνησε να αναλάβει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ως σύμβουλος ανάλυσης δημοσκοπήσεων, ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με το in.gr, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Παιδείας επί Κώστα Καραμανλή, ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και γιου της κυρίας Κατερίνας Παπακώστα, βουλευτή της ΝΔ.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Έτσι για να θυμόμαστε με ποιους διοικούσε ο Θεός Κώστας Β' ο Μουγκός και να καταλάβουμε πώς έφτασε η χώρα στον γκρεμό της κρίσης...

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ και μαγνήτης να ήταν, τόσα καραμανλικά σκουπίδια δε θα μάζευε!

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.