Ξεκίνημα με ισοπαλία για τον Παναρκαδικό στα μπαράζ ανόδου

Ξεκίνημα με ισοπαλία για τον Παναρκαδικό στα μπαράζ ανόδου

Απρίλιος 28, 2024 - 16:54
2 σχόλια

Με ισοπαλία με σκορ 1-1 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναρκαδικός στην Τρίπολη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παλληξουριακό για τον 5ο όμιλο των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι είχαν δύο δοκάρια, τρεις ακόμα πολύ μεγάλες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι με τους νησιώτες όμως να εκμεταλεονται την στιγμιαία αδράνεια στην άμυνα του τριφυλλιού για να έρθει αυτό το τελικό 1-1.

Γκολ ποίημα από τον Μιχόπουλο, χαμένο πέναλτι από τον ίδιο με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, δύο τεράστιες ευκαιρίες από τον Στρέμπα στο δεύτερο ημίχρονο με την μία εξ’ αυτών να βρίσκει επίσης το δοκάρι και κάπως έτσι να έρχεται η ισοπαλία.

Γεμάτο κόσμο το γήπεδο του Παναρκαδικού με το παιχνίδι να πραγματοποιείται σε κατάμεστες εξέδρες και εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις και όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

κατω του μετριου η ομαδα.το παιχνιδι το εκανε ο αντιπαλος που ειχε καποια ποιοτητα . μπραβο στους ηρωικους φιλους του παναρκαδικου οχι ομως καταμεστο γηπεδο.ελπιζω να βελτιωθη η ομαδα και να φταση στο στοχοτης. το εισητηριο δεν ειναι ακριβο μα πρεπει να ειναι ενα των 10 και οχι 2 των 5.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.