Λεβίδι - Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Λεβίδι - Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Ιούνιος 17, 2009 - 13:05

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ιδρυτή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αείμνηστο πολιτικό Αλέξανδρο Παπαναστασίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ. στο Μουσείο «Αλέξανδρου Παπαναστασίου» στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριος Σιούφας. Το έργο και την προσφορά του τιμωμένου έχουν δεχθεί να παρουσιάσουν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Μάνθος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και οι Καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου Προκοπής Παυλόπουλος, Νίκος Αλιβιζάτος και Ξενοφών Κοντιάδης,
Παρεμβάσεις έχουν προσκληθεί να κάνουν ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης και ο Δήμαρχος Λεβιδίου, κ. Αθανάσιος Καβουρίνος.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις