Νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Μάρτιος 27, 2024 - 16:16
30 σχόλια

Συνεδρίασε την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η αναδείξη νέου προέδρου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 και διήρκησε 45 λέπτα.

Ψήφισαν 48 μέλη.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Έλαβαν: 26 ψήφους Σμυρνιώτης και 22 Τζιούμης


30 Σχόλια

Ωραία! Θα βολέψει ξανά τα φιλαράκια του. Θα κάνει ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο ο Τρουπής άραγε;;,

Άρε ζόρι με τον Τρουπη. Στον ύπνο σας τον βλέπετε, στον ξύπνιο σας τον βλέπετε!!! Μεγάλος μάγκας ο Τρουπης!!!

Τον έφαγε η πρόταση μομφής του Ανδρουλάκη τον Τζιούμη.. Έπεσε κομματική πειθαρχία απο την Νέα Δημοκρατία.

Καλά ρε παιδιά όλες οι νομαρχιακές επιτροπές Πελοπονήσσου της ΝΔ για να κερδίσουν τον Τζιούμη και παραλίγο να τους κερδίσει

Πάλι σας ενοχλεί ο Τρουπης πολύ καημό έχετε. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σμυρνιωτη. Θέλω και από μια μεριά να έβλεπα τα μούτρα του πάρα και της νομικού συμβόλου του δημάρχου....Σε **δήμαρχε και αυτοί είναι οι δικοί σου

Έτσι εξηγείται η μούγκα του κυρίου για τα προβλήματα της πόλης και η μηδενική αντιπολίτευση. Έχει λαμβάνειν και κάνει μόκο. Η πόλη στο έλεος ιδιοτέλειας και ιδιωτικών συμφερόντων ένθεν και ένθεν.

Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν. Ο Τζιουμης λησαξε με τον Πάρα στα τηλέφωνα για να πάρει και το ΦΟΣΔΑ. Δε του έκατσε τελικά. Ποιες συμφωνίες και κουραφεξαλα λέτε βρεεε. Παγωτό έφαγε! Τωρα θέλει και τον εμπορικό τριπολης και το επιμελητηριο και ότι κινείται το θέλει δικό του. Θα δούμε! Εάν ήταν συμφωνία δε θα έβαζε για υποψήφιος!

19:48 Βρε ηλίθιε τι δεν καταλαβαίνεις; Κοινό μυστικό ήταν ότι θα έβγαινε ο Σμυρνιώτης πρόεδρος. Κανονισμένο. Από όταν πήρε τις εκλογές μάλιστα ο Τζιούμης το είχαν κανονίσει για όταν θα γίνονταν οι εκλογές στο ΦΟΔΣΑ. Και τι αρλούμπες αραδιάζεις; Ίσα-ίσα που κατέβηκε επίτηδες υποψήφιος ο Τζιούμης για να μην κινήσει υποψίες. Όλοι είχαν πάρει γραμμή να εκλέξουν Σμυρνιώτη. Ακόμα και η μικρή διαφορά μεταξύ τους (26-22). Διαφορετικά θα έβγαινε με συντριπτική πλειοψηφία ο Σμυρνιώτης

21.53 να ξαναβαλει ο γιαννακης στις δημοτικες,εχει να ξαναπεσει μπανανα ,κλαιω ρεεεεεεεε

Δεν ξέρω αν υπήρχε συμφωνία ή όχι. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ένας ιατρός (καρδιολόγος) κατέβηκε υποψήφιος απέναντι σε ένα πολιτικό μηχανικό για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων)...Ο ορθολογισμός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για πρόεδρο στον ιατρικό σύλλογο να βάζει υποψήφιος ένας δικηγόρος και στον δικηγορικό σύλλογο ένας μηχανικός. Ελλάς το μεγαλείο σου.

Ο Τζιούμης και η παρακεντέδες μετράνε την δεύτερη ήττα τους μόλις στον τρίτο μήνα της Νέας τους θητείας. Το χορό ξεκίνησε ο Τρουπής που κέρδισε την ένσταση της παράταξης Τζιούμη και σήμερα την.ήττα από τον Σμυρνιώτη στο ΦΟΔΣΑ .. Στεναχωριέμαι γιατί έχει χαλάσει τον προγραμματισμό του αλαζόνα που θα κέρδιζε και την ένσταση και τον φορέα και ότι υπάρχει θέλει να τα έχει όλα. Καληνύχτα σας κύριε Παρακεντέ..

Σας πείραξε η εκλογή Σμυρνιώτη βλέπω γατάκια ..και κλάμα

Νίκη Σμυρνιώτη με 54%. Πολιτική ήττα Τζιούμη από τον Σμυρνιώτη με 54%,αυτό είναι το αποτέλεσμα και καλά θα κάνουν να το χωνέψουν και να αφήσουν τις δικαιολογίες.

ερωτηση κρισεως προς την παραταξη του κ. τζιουμη: O κ. ** εχτες που εμφανιστηκε στις εκλογες του ΦΟΔΣΑ, πηγε ως δικηγορος του κ. Τζιουμη ή ως απλος πολιτης?????? γελαει ο κοσμος που σας παει σαν τα γαλοπουλα με το ραβδι, εσεις συνεχιστε να το δεχεστε. ή πηγε μπας και κανει παλι ενσταση ?????

Εσυ φίλε κανείς ερώτηση προς την παράταξη τζουμη και περιμένεις απάντηση;από την παράταξη των μουγγών;έχεις ακούσει κανέναν νεοεκλεγμένο να μιλάει στο συμβούλιο;σούζα τους έχει ο παρακεντες κομματική πειθαρχία.Για φωτογραφίες καλοί και καλές είναι για λόγο και άποψη με προσωπικότητα μηδέν

@7:59 αστεράκια μπαίνουν για να καλύψουν βρισιές. Τίνος το όνομα είναι τόσο συνώνυμο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.