Όλα τα μωρά στην... κολυμπήθρα των ευρωεκλογών

Όλα τα μωρά στην... κολυμπήθρα των ευρωεκλογών

Απρίλιος 18, 2024 - 10:27
3 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, δεν γνωρίζω αν το γνωρίζετε, αλλά έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος της κολυμπήθρας» με αφορμή τις ευρωεκλογές.
Πρώτος ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε, λέει, στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο ότι την ώρα της βάπτισής του εμφανίστηκε ένας σταυρός από λάδι στην κολυμπήθρα.

Θαύμα! Θαύμα!

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι», είπε ο Στέφανος, και, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς του: «Αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Ή σπουδαίος παπάς, γιατί όχι;

Ο τρίτος - δεύτερος και κάποτε δεύτερος - τρίτος στις δημοσκοπήσεις Νίκος Ανδρουλάκης, που εξακολουθεί να βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ως τον νούμερο ένα αντίπαλο του ΠαΣοΚ και όχι τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε σκωπτικά στο Kontra Channel: «Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠαΣοΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

Από καλό λάδι και από θαύματα, δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι η κολυμπήθρα όλους τους χωράει. Ο Αυτιάς, ας πούμε, που έλαβε το χρίσμα αναφωνώντας χωρίς ταμπού και χωρίς περιστροφές αυτό που πλέον κανείς στη Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κοτάει  να φωνάξει με χαρά: «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»!

Ο Μπελέρης, ας... ξαναπούμε, που ως τέζα ακροδεξιός, μπαίνει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για να πιάσει τους πλέον σκληροπυρηνικούς, οι οποίοι θεωρούν ότι υπάρχει ελπίδα να ξαναπάρουν το κόμμα στα χέρια τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποχωρίστηκε το τηλεοπτικό πλατό και δήλωσε ότι το χρωστάει στην εξάχρονη κόρη της να κατεβεί υποψήφια στης ευρωεκλογές.

Ένας Ζαγοράκης, που δεν ξέρει πού την κεφαλήν κλίναι, αν είναι ΝΔ, αν είναι ΠαΣοΚ, πάντως ήταν με την πρώτη και τώρα κατεβαίνει με το δεύτερο, αλλά... εν οίδε ότι ουδέν οίδε κι αυτός.

Κι άλλοι, κι άλλοι...

Λαμπερές παρουσίες, ποδοσφαιριστές και τηλεπερσόνες χρειαζόμαστε στα ευρωψηφοδέλτια. Για να πείσουμε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές, που είναι πιο σημαντικές και από τις εθνικές (σ.σ. για τη Νέα Δημοκρατία, έτσι όπως πέφτουν τα ποσοστά...).

Τέλος πάντων, μέσω της κολυμβήθρας και του Αγίου Τσαλίκη πού ξέρεις; Όλο και κάποια θεούσα ψήφο θα πιάσεις, Στέφανε.

Όσο για το αγουρόλαδο, Νίκο μου, στον Θεό η τιμή του, βοήθειά μας.

Μα τον Άγνωστο Θεό, επίσης, πολύ μου άρεσαν τα στράπλες φουστάνια - κίονες στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Κρίμα που δεν είχαμε ανακαλύψει το φερμουάρ, παίδες Ελλήνων, στην ένδοξη εποχή μου...

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Γι'αυτό μην κάνετε βλακείες αφήστε να αποφασίσει το ΚΌΜΜΑ τι θα ψηφίσετε όπως κάνει πάντα άλλωστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.