Ελένη Καρούντζου: Η κριτική να είναι καλοπροαίρετη, όχι με αρνητισμό

Ελένη Καρούντζου: Η κριτική να είναι καλοπροαίρετη, όχι με αρνητισμό

Απρίλιος 18, 2024 - 16:14
9 σχόλια

Φωτογραφία: Ελένη Καρούντζου, Facebook

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου απαντά με επιστολή της στην αρθρογράφο του Arcadia Portal Εύα Γαλανιάδη και στο άρθρο «Φλογιστήκαμε» (δείτε ΕΔΩ):

Κυρία Γαλανιάδη όσον αφορά το άρθρο σας στο arcadia portal θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:

1ον Η καθυστέρηση της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε Δήμο που την υποδέχεται

2ον Όσον αφορά για τα νερά που αναφερθήκατε, μάλλον δεν σας μετέφεραν σωστά, γιατί αν ήσασταν παρούσα, θα παρατηρούσατε ότι δόθηκαν μπουκαλάκια με νερό στα παιδιά που παρευρίσκοντο.

Κατά γενική ομολογία όχι μόνο του κόσμου που παρευρισκόταν, αλλά και της εκπροσώπου της Ολυμπιακής επιτροπής της Γαλλίας, και των εκπροσώπων της  Ολυμπιακής Επιτροπής της Ελλάδος υπήρξαν 2 εκδηλώσεις και της Τεγέας και της Τρίπολης επιτυχημένες.

Όπως γνωρίζετε κα Γαλανιάδη, όταν πραγματοποιείται μια εκδήλωση σαν την χθεσινή, εάν υπάρχουν παραλήψεις, να γίνεται κριτική για να διορθωνόμαστε,  απλά να είναι καλοπροαίρετη και όχι με αρνητισμό.

Με εκτίμηση

Ελένη καρούντζου

Αντιδήμαρχος πολιτισμού-τουρισμού


9 Σχόλια

Ρε αφηστε να πεσει και κατι κατω που ειστε στο ατσαλι για ΔΤ!!!!! βρε για σωπατε που θιχτηκε η αλλου για αλλου Ηelen

δυο παιδια λιποθυμησαν και τοτε μονο δωσατε νερο οπου ειχατε μονο στους υπο σκια επισημους

Ήμαρτον, με το που φτύνει κάποιος τρέχετε να καταπιειτε, με το που κλάνει κάποιος τρέχετε να μυρισετε!!! Κοιτάτε να κάνετε καμίας πεντάρας δουλειά που μου μάθατε όλα τα βλαχαδερα σε Δελτία Τύπου και κομποριμονιες. Αει σιχτιρ κουρασατε. Πουθεναδες.

Μπράβο κα Καρουπντζου ήταν άριστη διοργάνωση. Μην ασχολείσαι με κάποιους κακοπροαιρετους που πάντα κάτι θέλουν να πουν

Έλεν συνεχίζεις να κάνεις "ανεπανόρθωτα" φάουλ. Σιωπάς χρόνια τώρα σε όλες τις καλοπροαίρετες και δίκαιες κριτικές για την πολιτιστική υποβάθμιση της πόλης. Ποτέ δεν απάντησες. Και ποτέ δεν παραδέχτηκες ούτε ένα λάθος. Και ποτέ δεν άκουσες τη γνώμη του κόσμου, ούτε όταν ήταν απολύτως καλοπροαίρετη. Γιατί τα ξέρετε όλα εσύ και ο Θεός Δήμαρχος. Τώρα σε τσίμπησε μύγα και πετάχτηκες; Δεν καταλαβαίνετε ότι προκαλείτε με τα συνεχή δελτία και τη λύσσα για προβολή; Δεν φταίει ο κόσμος που σας κράζει. Εσύ μας προκαλείτε. Έχουν δίκιο όσοι λένε να ησυχάσετε και να κάνετε δουλειά.

go Helen go. Ακούς εκεί να βγάλει γλώσσα η κυρία Γαλανιάδη! Το καλάμι έχει φτάσει τέρμα στη Δημοτική Αρχή λέμεεεε...κάνει τρούκου τρούκου στα σίδερα του τραμμμμ χαχαχαχαχα

Παπαδατος, Τζιουμης & Καραντζά μέχρι στιγμής! Για να δούμε ποιος θα βγάλει δελτίο τύπου μετά - Μακαρουνη ή λαγό βλέπω …

Νερά δεν υπήρχαν για τα παιδιά και μη λέτε ψέματα. Οι γονείς ήμασταν εκεί και βλέπαμε με τα μάτια μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.