Σμυρνιώτης: Ξεκινούν έργα και δεν τελειώνουν - Οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής

Σμυρνιώτης: Ξεκινούν έργα και δεν τελειώνουν - Οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής

Απρίλιος 22, 2024 - 21:15
6 σχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά" κ. Γιάννης Σμυρνιώτης στην συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Κώστα Τζιούμη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Τρίπολης στην ΟΕΒΕΑ, έθεσε μία ερώτηση για τα έργα.

Ο κ. Σμυρνιώτης ρώτησε την δημοτική αρχή για οκτώ έργα και για το πότε αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Οκτώ έργα τα οποία έχουν συμφωνικά προ πενταετίας δεν έχουν ολοκληρωθεί. Πρέπει να  πούμε στους πολίτες,  πότε θα τελειώσουν τα εργα. Η πόλη είναι αδιάβαη και μόνο με σχέδιο μπορείς να φτάσεις στον προορισμό τους.

Συνεχίζοντας είπε, δεν έχουμε κανέναν δημόσιο χώρο για συγκεντρώσεις. Τί γίνεται με τον αρχαιολογικό περίπατο της Αλέας. Τι γίνεται με το κολυμβητήριο. Όποιες ανακοινώσεις έχετε κάνει για ολοκλήρωση έργων δεν έχουν πέσει μέσα. Εμείς ψηφίζουμε τις παρατάσεις γιατί θέλουμε να τελειώσουν τα έργα.

Ο αντιδήμαρχος υποδομών κ. Α. Κανελλόπουλος έκανε μία μικρή τοποθέτηση, αναφέροντας ότι γίνονται προσπάθειες για την ολοκλήρωση των εργων. Τα έργα τους τελευταίους δύο μήνες προχωρούν κανονικά, με όποια προβλήματα στην καθυστέρηση πληρωμών.

Η πλατεία Αγίου Βασιλείου δεν έχει κανένα θέμα είπε, οι κυβολιθοι των δρόμων εχουν έρθει , αλλα θα τοποθετηθούν μετά το Πάσχα. Στο κολυμβητήριο ολοκληρώθηκαν οι βαφές και οι σιδηροκατασκευές. Τα πάνελ ΄εχουν έρθει και το κλείσιμο θα γίνει μέσα στο Ιούνιο. Η Μπασιακου θα τελειώσει μέσα στον Ιούνιο. Για την Αλέα το έργο οδεύει προς το τέλος.

Ο κ. Τζιούμης στην συνέχεια απαντώντας στον κ. Σμυρνιώτη , είπε ότι γίνονται έργα πολλά, ξεκινούν χρηματοδοτούνται και θα ολοκληρωθούν. 

Είναι εύκολο να λες ότι τα έργα καθυστερούν, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχουμε καθυστερήσεις στις πληρωμές από τα χρηματοδοτικά προγράμματα.

"Ποιοι δρόμοι είναι αδιάβατοι; Μην κάνετε λαϊκισμό. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Σχεδόν όλα θα ολοκληρωθούν εντός του 2024. Για το Μαντζούνειο δεν γνωρίζω γιατί έχει προβλήματα." είπε κλείνοντας ο δήμαρχος.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο κ.δημαρχος ειχε πει οτι θα κανουμε Πασχα στη πλ.Μπασιακου.τωρα παει για Ιουνιο καλα κρασια!!!

Γιαννάκο τσίμπα εσύ τα 2500 το μήνα σε βάρος όλων εμάς των κορόιδων και όλα τ' άλλα είναι νά' χαμε να λέγαμε. Βγες και θιγμένος τώρα από πάνω

ΟΥΤΕ ΕΝΑ έργο δεν έχει τελειώσει στην ώρα του, το κολυμβητήριο προεκλογικά θα το είχε έτοιμο τον Νοέμβριο.... Όσοι πάμε στο στάδιο βλέπουμε τα χάλια του, τίποτα δεν έχουν φτιάξει ακόμα, γεμάτο μπάζα είναι και παρατημένο... Χαλαρά έχετε 5 χρόνια ακόμα, μην βιάζεστε!! Θα μας τα παρουσιάσετε στις επόμενες εκλογές τελειωμένα...

Η δημοτική αρχή ταιριάζει πλήρως στο επίπεδο της πλειοψηφίας των δημοτών. Για αυτό καλά λένε τα fan boys and girls ότι θα βγαίνει μέχρι τα γεράματα ο έκθεση 19. Προς χαρά των παρατρεχάμενων. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί οι παρατρεχάμενοι. Αλίμονο στην πόλη και στους παρατρεχάμενους της άλλης πλευράς.

άλλος από εκεί...έχουμε από τη μία τον "τα ξέρω όλα Δήμαρχο", έχουμε και τον "και καλά κάνω αντιπολίτευση" αυτού που κοίταξε απλά να βολέψει εαυτόν και να μην κάνει ποτέ απολογισμό για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών. Δεν έχεις πού να γείρεις σε αυτή την πόλη. Απελπισία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.