«Άδειασε» τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Γ. Χασάπης

«Άδειασε» τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Γ. Χασάπης

Απρίλιος 22, 2024 - 20:59
8 σχόλια

Το θέμα της Λίμνης Τάκα και του αρδευτικού έργου που έχει μείνει πίσω τέθηκε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Κώστα Τζιούμη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Τρίπολης στην ΟΕΒΕΑ.

O αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα του δήμου Τρίπολης κ. Γ. Χασάπης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Β. Γούργαρη  μίλησε για την έλλειψη του αρδευτικού νερού. 

"Το έργο της Λίμνης Τάκα είναι της περιφέρειας και η δημοτική αρχή έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο της στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η δημοτική αρχή έχει πιέσει προς την ολοκλήρωση του έργου που θα αναπτύξει τον πρωτογενή τομέα και θα κρατήσει την νέα γενιά στον τόπο μας" 

Τέλος ο κ. Χασάπης ανέφερε ότι απογοητεύτηκε  από τον  κ. Γ. Στρατάκο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου στην παρουσία του στην Τρίπολη και στην  έκθεση "Πελοπόννησος EXPO" δεν αναφέρθηκε στο έργο και στην ολοκλήρωσή του.

Τέλος συμπλήρωσε ότι την παράλειψη αυτή κάλυψε  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πτωχός ο οποίος δεσμεύτηκε ότι τον Μάιο θα δημοπρατηθεί το έργο. 


8 Σχόλια

Αυτό είναι άδειασμα;;; Επίσης σε ποιο σύμπαν ζει ο κύριος Χασάπης και λέει «το έργο αυτό θα κρατήσει τη νέα γενιά στον τόπο μας»;;; Στο ίδιο με τον δήμαρχο που έλεγε ότι θα φέρει digital nomads στην Τρίπολη !!

Ο ΠΟΙΟΣ; Τι έκανε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Βαρύγδουποι τίτλοι κίνητρο για αύξηση επισκεψιμότητας του site σας. Ο κ. Χασάπης ανέφερε σχετικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρουσιάζεται στο έργο. Είναι κοινά αποδεκτό ότι υπάρχει καθυστέρηση 6 ετών σε ένα έργο πνοής για την Τεγέα. Μπράβο για την παρέμβαση του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.